Bozulan sistemdeki HDD'yi yeni sisteme takıp içindekileri kurtarma

Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım bozuldu. Ben de yeni sistem topladım ama eski HDD içindeki verileri almak istiyorum. Bu HDD içinde Windows 10'da yüklü. Yeni sisteme takarsam sorun oluşturur mu? Ya da nasıl içinde dosyaları (resim, video...) kurtarabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sisteminizdeki depolamayi cikarip eski hddyi takin hic bir sorun olusmadan flasha kopyalayin. Sonra geri yeni sisteminizdeki depolamayi takin.

Mesela eski sistemdeki HDDyi yeni sisteme 2. bir HDD olarak eklediğimizde bir sorun olur mu ? Çünkü içindeki dosyların boyutu büyük bundan dolayı yeni sistemdeki HDDye atmak istiyorum.

Mesela eski sistemdeki HDDyi yeni sisteme 2. bir HDD olarak eklediğimizde bir sorun olur mu ? Çünkü içindeki dosyların boyutu büyük bundan dolayı yeni sistemdeki HDDye atmak istiyorum.
2. Hdd olarak eklersen 2 windows olur pcde onun sonucu bilmiyorum dedigim yolda yaparsan sorun cikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…