Bozulan tahta nasıl tamir edilir?

WmWAr39

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse.
Tahta Windows 11, garip errorlar var. Bizimkiler RDR 2 crackli yükleyip açınca olmuş.

Dosya Ekleri

• IMG_20231126_203339.jpg
    177,9 KB · Görüntüleme: 139
Ekranda lol gibi yazılar oynattığına göre yazılımı geri dönülemez şekilde bozmak gibi bir amacı yok gibi. Dalga geçmek ve kullanımı sınırlandırmak için.
Virüs kaldırılırsa format olmadan çözüleceğini düşünüyorum.

Dostum ne formatı? Zaman geçtikçe ekranı kaplıyor uyarılar renkler tersine dönüyor, belki BIOS'u bile siler.
Uyarılar ekranı yardı az sonra dışarı çıkacaklar restart atayımmı

Dostum ne formatı? Zaman geçtikçe ekranı kaplıyor uyarılar renkler tersine dönüyor, belki BIOS'u bile siler.
BIOS'u siler aynen kardeşim. İki yazı penceresinden nasıl memz olduğu kanısına vardın bilmemde bahsettiğin virüs xp'de felan kullanılıyordu.
Windows 11'de öyle bir şeyin imkanı yok.

Uyarılar ekranı yardı az sonra dışarı çıkacaklar restart atayımmı
Hocam size önerim, eğer oyunu yüklemeye çalışan siz değilseniz boşverin. Tahtaya virüs bulaştıranlar uğraşsın dursun. Sizin başınıza bişey gelmesin, disiplin filan uğraştırırlar. Ama işin içinde siz de varsanız sıkıntı.

Tahta Windows 11, garip errorlar var. Bizimkiler RDR 2 crackli yükleyip açınca olmuş.

Bir tek benmi tahtanın Windows 11 olduğunu fark ettim ya... Bizimki Windows 8.1 aga.
Ve konuya gelirsek; sağlam bir format lazım öyle antivirüs düzeltmez bu MEMZ virüsünü.

Console root falan actı

Bir tek benmi tahtanın Windows 11 olduğunu fark ettim ya... Bizimki Windows 8.1 aga.
Ve konuya gelirsek; sağlam bir format lazım öyle antivirüs düzeltmez bu MEMZ virüsünü.
Bilmem hocam bizim tahtayı özel almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…