reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Kasım 2020 #1 Selam arkadaşlar. Eski telefonumun ekranı gidip geliyor. Ben de yaptırmayacağım için satacağım. Ama tüm bilgilerim orada. Ekran gidip gelip geldiği için de reset işlemini yapamıyorum. Ne yapabilirim?
Selam arkadaşlar. Eski telefonumun ekranı gidip geliyor. Ben de yaptırmayacağım için satacağım. Ama tüm bilgilerim orada. Ekran gidip gelip geldiği için de reset işlemini yapamıyorum. Ne yapabilirim?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 18 Kasım 2020 #2 Hangi telefon marka model nedir?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Kasım 2020 #3 Mustafa Koçyiğit dedi: Hangi telefon marka model nedir? Genişletmek için tıkla... General Mobile GM6.
Mustafa Koçyiğit dedi: Hangi telefon marka model nedir? Genişletmek için tıkla... General Mobile GM6.
F fatihemre2020 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 89 18 Kasım 2020 #4 Eğer bilgisayarınız var ise bilgisayardan ROM atabilirsiniz.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Kasım 2020 #5 reddline dedi: General Mobile GM6. Genişletmek için tıkla... Körlemesine hard reset atabilirsiniz.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 18 Kasım 2020 #6 reddline dedi: General Mobile gm6. Genişletmek için tıkla... Donanımsal bir sorun olamaz mı? Eğer öyle değilse Odin3 ile PC'den orijinal ROM'unu tekrar atabilirsiniz.
reddline dedi: General Mobile gm6. Genişletmek için tıkla... Donanımsal bir sorun olamaz mı? Eğer öyle değilse Odin3 ile PC'den orijinal ROM'unu tekrar atabilirsiniz.
NightWist_90 Picopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #7 fatihemre2020 dedi: Eğer bilgisayarınız var ise bilgisayardan ROM atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran gelip gidiyor diyor ROM atarsa bilgilerini kaybeder.
fatihemre2020 dedi: Eğer bilgisayarınız var ise bilgisayardan ROM atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran gelip gidiyor diyor ROM atarsa bilgilerini kaybeder.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Kasım 2020 #8 fatihemre2020 dedi: Eğer bilgisayarınız var ise bilgisayardan ROM atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Var bilgisayarım ne yapmam gerekiyor ? baran_basaran dedi: Körlemesine hard reset atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atamıyorum işte ekran gidip geldiği için kendi kafasına göre şeyler yapıyor.
fatihemre2020 dedi: Eğer bilgisayarınız var ise bilgisayardan ROM atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Var bilgisayarım ne yapmam gerekiyor ? baran_basaran dedi: Körlemesine hard reset atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atamıyorum işte ekran gidip geldiği için kendi kafasına göre şeyler yapıyor.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Kasım 2020 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları sayarak hard reset atabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları sayarak hard reset atabilirsin.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Kasım 2020 #10 NightWist_90 dedi: Ekran gelip gidiyor diyor ROM atarsa bilgilerini kaybeder. Genişletmek için tıkla... İçinden almak istediğim bir bilgi yok hepsi şuandaki telefonumda var. Hepsini Google yedeklemiş.
NightWist_90 dedi: Ekran gelip gidiyor diyor ROM atarsa bilgilerini kaybeder. Genişletmek için tıkla... İçinden almak istediğim bir bilgi yok hepsi şuandaki telefonumda var. Hepsini Google yedeklemiş.