3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 18 Kasım 2020 #11 reddline dedi: Var bilgisayarım ne yapmam gerekiyor ? Atamıyorum işte ekran gidip geldiği için kendi kafasına göre şeyler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Şu makale işine yarayabilir. Odin ile Rom Yükleme Nasıl Yapılır Odin ile Rom Yükleme Nasıl Yapılır Eğer android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon yada tablet kullanıyorsanız ve telefonunuzun performansından www.cepklinik.com
reddline dedi: Var bilgisayarım ne yapmam gerekiyor ? Atamıyorum işte ekran gidip geldiği için kendi kafasına göre şeyler yapıyor. Genişletmek için tıkla... Şu makale işine yarayabilir. Odin ile Rom Yükleme Nasıl Yapılır Odin ile Rom Yükleme Nasıl Yapılır Eğer android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon yada tablet kullanıyorsanız ve telefonunuzun performansından www.cepklinik.com
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Kasım 2020 #12 baran_basaran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları sayarak hard reset atabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşte bende ekran gelmiyor sıkıntı orda.
baran_basaran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları sayarak hard reset atabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşte bende ekran gelmiyor sıkıntı orda.
FatihCoskun70 Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #13 Bu işlemi telefoncular yapıyor ekran gelmiyorsa yapamazsın sanırım ama ben birçok kez yaptırmıştım keşke bilseydimde kendim yapsaydım.
Bu işlemi telefoncular yapıyor ekran gelmiyorsa yapamazsın sanırım ama ben birçok kez yaptırmıştım keşke bilseydimde kendim yapsaydım.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 18 Kasım 2020 #14 reddline dedi: İşte bende ekran gelmiyor sıkıntı orda. Genişletmek için tıkla... Dokunmatikle yapmıyor, tuşlar ile yapıyor. Ses tuşları ile 3 kere aşağı indi ise sende in, power butonuna basıp başlattıysa aynısını sen de yap.
reddline dedi: İşte bende ekran gelmiyor sıkıntı orda. Genişletmek için tıkla... Dokunmatikle yapmıyor, tuşlar ile yapıyor. Ses tuşları ile 3 kere aşağı indi ise sende in, power butonuna basıp başlattıysa aynısını sen de yap.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Kasım 2020 #15 baran_basaran dedi: Dokunmatikle yapmıyor, tuşlar ile yapıyor. Ses tuşları ile 3 kere aşağı indi ise sende in, power butonuna basıp başlattıysa aynısını sen de yap. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyeyim.
baran_basaran dedi: Dokunmatikle yapmıyor, tuşlar ile yapıyor. Ses tuşları ile 3 kere aşağı indi ise sende in, power butonuna basıp başlattıysa aynısını sen de yap. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyeyim.