OksijenTR Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Daha önceden 3 kez Windows 10 kurduğum USB bir anda hata verip geri yüklüyor. Elimde başka bir bilgisayar yok. Bunu nasıl tekrardan yapabilirim?
Daha önceden 3 kez Windows 10 kurduğum USB bir anda hata verip geri yüklüyor. Elimde başka bir bilgisayar yok. Bunu nasıl tekrardan yapabilirim?
AsmrciPiyanist Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Ne hatası veriyor?V Ve büyük ihtimalle başka bir bilgisayara ihtiyacınız var yeniden oluşturmak zorundasınız Artı 0 Eksi
Ne hatası veriyor?V Ve büyük ihtimalle başka bir bilgisayara ihtiyacınız var yeniden oluşturmak zorundasınız
KS KS OksijenTR Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 AsmrciPiyanist dedi: Ne hatası veriyor? V ve büyük ihtimalle başka bir bilgisayara ihtiyacınız var yeniden oluşturmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Hatayı tam olarak hatırlamıyorum birkaç kez denedim olmadı bende biraz araştırdım tekrar ISO atın diyorlardı bende hiç uğraşmadım. Artı 0 Eksi
AsmrciPiyanist dedi: Ne hatası veriyor? V ve büyük ihtimalle başka bir bilgisayara ihtiyacınız var yeniden oluşturmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Hatayı tam olarak hatırlamıyorum birkaç kez denedim olmadı bende biraz araştırdım tekrar ISO atın diyorlardı bende hiç uğraşmadım.