A101'den 14 liraya maltesers aldım bozulmasına son 1 ay kalmış görnüşünde bir şey yok ama tadı aynı Suriyeli çikolatalarına benziyor. Yenir mi? İade edebilir miyim?
A101'den 14 liraya maltesers aldım bozulmasına son 1 ay kalmış görnüşünde bir şey yok ama tadı aynı Suriyeli çikolatalarına benziyor. Yenir mi? İade edebilir miyim?
Yenir bir sıkıntı olmazA101'den 14 liraya maltesers aldım bozulmasına son 1 ay kalmış görnüşünde bir şey yok ama tadı aynı Suriyeli çikolatalarına benziyor. Yenir mi? İade edebilir miyim?
Bu kısmı anlamadım. Tadında bir gariplik yoksa yenir.''tadı aynı Suriyeli çikolatalarına benziyor''
Bu kısmı anlamadım. Tadında bir gariplik yoksa yenir.
Tadı kötüyse iade edin isterseniz ama daha 1 ay kalmış bozulmasına tadının böyle olması ilginç gerçekten.Suriyeli çikolataları derken genelde Türkiye'deki markası bilinmeyen çakma yiyeceklerin çoğu Suriyeli bakkallardan olduğu için öyle dedim. Çikolatası bir değişik yani bu kadar popüler bir markanın tadı böyle olamaz. Tadı çok kötü içindeki pirinç bayatlamış.
Tadı kötüyse iade edin isterseniz ama daha 1 ay kalmış bozulmasına tadının böyle olması ilginç gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.