H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 29 Eylül 2023 #1 MF en sevdiğim çar bugün kutudan "Bozulmuş yemin MF" çıktı 2. en iyi MF kostümü sanırım. Şanslı mıydım yoksa çıkması normal mi?
MF en sevdiğim çar bugün kutudan "Bozulmuş yemin MF" çıktı 2. en iyi MF kostümü sanırım. Şanslı mıydım yoksa çıkması normal mi?
Radiant Virtue Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #2 HataVerenGuncelleme dedi: MF en sevdiğim çar bugün kutudan "Bozulmuş yemin MF" çıktı 2. en iyi MF kostümü sanırım. Şanslı mıydım yoksa çıkması normal mi? Genişletmek için tıkla... Kaynaklarda tamamen rastgele olduğu söyleniyor. Tabi oyuncuları tutmak için de böyle ufak sürprizler yapabilirler diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
HataVerenGuncelleme dedi: MF en sevdiğim çar bugün kutudan "Bozulmuş yemin MF" çıktı 2. en iyi MF kostümü sanırım. Şanslı mıydım yoksa çıkması normal mi? Genişletmek için tıkla... Kaynaklarda tamamen rastgele olduğu söyleniyor. Tabi oyuncuları tutmak için de böyle ufak sürprizler yapabilirler diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 29 Eylül 2023 #3 Radiant Virtue dedi: Kaynaklarda tamamen rastgele olduğu söyleniyor. Tabi oyuncuları tutmak için de böyle ufak sürprizler yapabilirler diye düşünüyorum. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu arada 3 aydır girmiyordum bu gün girdim. Dediğiniz gibi bunun için vermiş olabilir.
Radiant Virtue dedi: Kaynaklarda tamamen rastgele olduğu söyleniyor. Tabi oyuncuları tutmak için de böyle ufak sürprizler yapabilirler diye düşünüyorum. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu arada 3 aydır girmiyordum bu gün girdim. Dediğiniz gibi bunun için vermiş olabilir.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 10 Ekim 2023 #4 Kutudan hangi kostümün çıkacağı, tamamıyla şans işidir. Kutulardan 3250 RP'lik kostüm çıkaranlar da var, yok değil.
Kutudan hangi kostümün çıkacağı, tamamıyla şans işidir. Kutulardan 3250 RP'lik kostüm çıkaranlar da var, yok değil.
Jasoelys Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 743 Makaleler 14 Çözümler 2 10 Ekim 2023 #5 Kostümün seviyesine göre şansınız vardır