Eren3243 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Xbox Game Pass alacaktım Instagram'da bpf game diye bir site çıktı, güvenilir mi sizce?
Eren3243 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 SpaRtaGuy dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır alayim mi?
S SpaRtaGuy Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 107 21 Kasım 2024 #4 Eren3243 dedi: Hayır alayim mi? Genişletmek için tıkla... Ben aldım henüz teslim etmediler 24 saati geçiyor, mail attım dönüş olmadı henüz.
Eren3243 dedi: Hayır alayim mi? Genişletmek için tıkla... Ben aldım henüz teslim etmediler 24 saati geçiyor, mail attım dönüş olmadı henüz.
A ayydinemre Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 101 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #5 SpaRtaGuy dedi: Ben aldım henüz teslim etmediler 24 saati geçiyor, mail attım dönüş olmadı henüz. Genişletmek için tıkla... Dönüş oldu mu çalışıyor mu? Hocam gelmedi galiba. Son düzenleme: 28 Kasım 2024
SpaRtaGuy dedi: Ben aldım henüz teslim etmediler 24 saati geçiyor, mail attım dönüş olmadı henüz. Genişletmek için tıkla... Dönüş oldu mu çalışıyor mu? Hocam gelmedi galiba.
T TheSwimzyE Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 160 29 Kasım 2024 #6 SpaRtaGuy dedi: Ben aldım henüz teslim etmediler 24 saati geçiyor, mail attım dönüş olmadı henüz. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı geldi mi?
SpaRtaGuy dedi: Ben aldım henüz teslim etmediler 24 saati geçiyor, mail attım dönüş olmadı henüz. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı geldi mi?
Eren3243 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #7 TheSwimzyE dedi: Hocam aldınız mı geldi mi? Genişletmek için tıkla... Almadım ama yanıt bekliyorum alıpda dönüş olan var mı diye
TheSwimzyE dedi: Hocam aldınız mı geldi mi? Genişletmek için tıkla... Almadım ama yanıt bekliyorum alıpda dönüş olan var mı diye
S SpaRtaGuy Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 107 30 Kasım 2024 #8 Bana teslim edildi, ortak kullanılan hesaplardan veriyorlar. 1 aylık almıştım 4 gün sonra süresi bitti alacak arkadaşlara uyarı
Bana teslim edildi, ortak kullanılan hesaplardan veriyorlar. 1 aylık almıştım 4 gün sonra süresi bitti alacak arkadaşlara uyarı
Buykancanm Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #9 @SpaRtaGuy banada aynı sı oldu sana oyun ne zaman geldi yada geldi mi bende dün aldım desteklerine 2 bilet aldım hiç dünüş yok bide hızlı teslimat garantisi fln flan diyolar iyice bozuluyom alalı 1 günü geçti Son düzenleme: 8 Ocak 2025
@SpaRtaGuy banada aynı sı oldu sana oyun ne zaman geldi yada geldi mi bende dün aldım desteklerine 2 bilet aldım hiç dünüş yok bide hızlı teslimat garantisi fln flan diyolar iyice bozuluyom alalı 1 günü geçti
Etzem1234 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #10 Buykancanm dedi: @SpaRtaGuy bana da aynı sı oldu sana oyun ne zaman geldi ya da geldi mi? Bende dün aldım desteklerine 2 bilet aldım hiç dünüş yok bir de hızlı teslimat garantisi falan flan diyorlar iyice bozuluyom alalı 1 günü geçti Genişletmek için tıkla... 1 ay önce Forza Horizon 5 aldım hala gelmedi
Buykancanm dedi: @SpaRtaGuy bana da aynı sı oldu sana oyun ne zaman geldi ya da geldi mi? Bende dün aldım desteklerine 2 bilet aldım hiç dünüş yok bir de hızlı teslimat garantisi falan flan diyorlar iyice bozuluyom alalı 1 günü geçti Genişletmek için tıkla... 1 ay önce Forza Horizon 5 aldım hala gelmedi