Br erkek bacak kıllarını helal şekilde nasıl alabilir?

Berkay Özgür

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, bu yıl lise 1'e geçtim ve 12 yaşından beri bacaklarımdaki kıllardan rahatsız oluyorum ilk başta bilgisizce jitletle aldım bunu birkaç kez yaptım.
Fakat araştırınca bunun caiz olmadığını öğrendim. Ben normalde spor olarak taekwondo yapıyorum ve bacak açma gerdirme vb şeylerde giydiğim dobok.
Bacak kıllarımı gösteriyor aşırı derecede utanıyorum short giyemiyorum arkadaşlarım bazen dalga geçiyor. Gerçekten çok ama çok rahatsız oluyorum spor sosyal ortama.
Gitmekten utanıyorum öz güvenim düşüyor bazen uzun çoraplar giyiyorum bu konu hakkında yardım eder misiniz?

Dalga geçecek ve konu dışına çıkacak arkadaşlar yazmasın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Makina ila kafana göre uzunlukta kes. Bu sayede hem almış gibi durmazsın hem fazla uzun durmaz.

Hocam kuranda direk veya örtülü biçimde söylenmeyen hiçbir şey günah filan değil öncelikle bunu söyleyeyim önerim ağda veya tüy dökücü kullanmanız belki tıraş makinesi de olur.

Selam dostum öncelikle birçok kişi bu durumda olmuştur utanılacak bir durum yok ve önerim makine ile alman ama uğraşmak istemiyorum dersen ağda ile alabilirsin hem geç uzar hem de sporunu gayet rahat yaparsın. Bu yaptığın spora engelse ve seni rahatsız ediyorsa kesmende hiçbir sakınca göremiyorum günlük hayatını etkiliyor yani sonuçta.

Hocam affınıza sığınıyorum ama bir insan bacak kıllarından utanmak yerine gurur duymalı bence arkadaşlarınıza aldırış etmeyin Allah'ın verdiği şey sonuçta herkeste var ondan kaçanlar kendi erkekliğinden şüphe etsin.

Toplumun aciz sonradan görmüşlüğü bu hocam, bacakların bebek gibi olsa bir gün dalga geçecek başka bir şey bulurlar. Din konusunda da şu zamanda bacak kılı gibi küçük şeylere fazla takılma bence ki günah bile değil.

Hocam ilgisi yok koltuk altımızı genital bölgemizin kıllarından da gurur duyalım Allah'in verdiği şey sonuçta.

Kadın gibi olmasını istemediğimden dolayı ağda yapmıyorum

Ben gururla giyiyorum herkes görsün erkeksi hissettiriyor. Bir de caiz maiz kim diyormuş takılma bunlara boş ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…