Br testis diğerinden daha küçük ve acıyor

Lord_Gamer34

Picopat
Katılım
11 Mart 2024
Mesajlar
186
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an 14 yaşındayım. Ergenlik donemindeyim. 2 yıldır neredeyse her gün mastürbasyon yaptım. Hatta bir testisim orta darbeler aldı. Bugün fark ettim hasar alan testisim (1 yıl önce hasar aldı) digerki testisimden daha küçük ve garip. Biraz sıkınca hissediyorum acı cok az ama. Şu anda sol testisimi hissediyorum digerkini hissetmiyorum. Çünkü digerki sağlam.

İleride eğer bu sorun yüzünden çocuğum olmazsa veya sağlıklı olmazsa diye depresyona girdim. Resmen modum çok büyük düştü.

En iyisi doktora mı gitmeliyim? Fakat ailemden ve doktordan utanıyorum.

Yardımcı olur musunuz hocam?
 
Utanılacak bir şey yok. Babana söylersin böyle böyle bir durum var dersin. Bir an önce üroloji doktoruna gitmelisin. Ayrıca bu kadar korkmana gerek yok tek testis ile de çocuk yapılabiliyor.
 
Utanılacak bir şey yok. Babana söylersin böyle böyle bir durum var dersin. Bir an önce üroloji doktoruna gitmelisin. Ayrıca bu kadar korkmana gerek yok tek testis ile de çocuk yapılabiliyor.
Doktor ne yapar ilaç mi yazar hocam?
 
Onu ben değil doktor bilir. Önce muayene eder sonra gerekli tedaviyi (ilaç, ameliyat gibi) uygun görürse yapar. Daha sorun olup olmadığına bile emin değilsin. Belki kendi kendine iyileşen bir durumdur.
Tamamdır ben en iyisi müsait bir gün doktora görüneyim. Teşekkür ederim.
 
Sorun yok ailene normal bir şekilde durumu açıkla mastürbasyonu bırakmak için de sana o zevki verecek birşey elbetteki yoktur fakat zihnini hiç boş bırakma sürekli oyun oyna bir aktivite yap hiç boş zamanın kalmasın çünkü boşluğa düştüğünde yapasın gelir farkettiysen tatilde yada misafir size kaldığında yapmayı bırakırsın çünkü tüm gün o aktivite ile uğraşırsın.
 

Epididimit rahatsızlığına yakalanmış olabilirsin. Başıma gelmişti. Ağrısı artmadan ürolojiye gitmeni öneririm.
 
Teşekkürler hocam, artık mastürbasyonu ciddi şekilde azaltmaya karar verdim. Bununla birlikte bir doktorada görünmeyi düşünüyorum.

Epididimit rahatsızlığına yakalanmış olabilirsin. Başıma gelmişti. Ağrısı artmadan ürolojiye gitmeni öneririm.
Teşekkürler hocam, en yakın müsait bir zamanda görüşeceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…