Bradcom Bluetooh Adaptör 3.0 destekler mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, elimde 2007-2008'lerden kalma bradcom Bluetooth adaptörü var. Bluetooth kulaklıkla kullanırken ara ara kopmalar veya sürücü hatası alıyorum. Oyunda gecikme de var.
Bu nedenle yenisi alacağım ama sürücü güncellemesini elle yapsam ne olur dedim ve internette önüme gelen Bluetooth 3.0 yazan sürücüyü ZIP dosyasından çıkarıp elle kurdum. Artık Bluetooth 3.0 yazıyor ama hız testi yapmam mümkün mü ve 3.0 gerçekten deskleme şansı var mı?

USB\VID_0A5C&PID_2021&REV_0112

Bluetooth 3.0 zaten eski bir teknoloji. Şu an yaygın olarak 5.0, 5.1, 5.2 gibi versiyonlar kullanılıyor ve 6.0 versiyonu da çıktı artık aktif olarak ürünlerde mevcut.

Yani kullandığınız kulaklık 4.0 ve sonrası ise bu güncelleme zaten yine işe yaramayacaktır. Spesifik ekipman olmadan gerçek manada hız testi yapamazsınız. Belki varsa bu işe özel bir mobil uygulama ile aşağı yukarı fikriniz olabilir ama var mı bilmiyorum.

Bluetooth 3.0 zaten eski bir teknoloji. Şu an yaygın olarak 5.0, 5.1, 5.2 gibi versiyonlar kullanılıyor ve 6.0 versiyonu da çıktı artık aktif olarak ürünlerde mevcut.

Yani kullandığınız kulaklık 4.0 ve sonrası ise bu güncelleme zaten yine işe yaramayacaktır. Spesifik ekipman olmadan gerçek manada hız testi yapamazsınız. Belki varsa bu işe özel bir mobil uygulama ile aşağı yukarı fikriniz olabilir ama var mı bilmiyorum.

Anladım hocam Anker Q10i ve Redmi Buds 6 Active var. Redmi kulaklık A54 ile iyi oluyor çünkü ekolayzer desteği gerekiyor. Ama gene de adaptörü güncelleyeceğim sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı