Cytex99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 627 Yer Londra, İngiltere Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2014 #1 Evet arkadaşlar yeni şampiyon olan Braum için bir build hazırladım. Karşınızda: BOT:Merkürün adımları EN ÖNEMLİ EŞYALAR: Ataların Buyruğu Donmuş Yürek Günateşi Pelerini Son kasılacaklar: Banshee'nin Duvağı Bir Ap eşyası Ap eşyası olarak: Pasif ile uyumlu:Buzdoğan Eldiven Saniye saniye hasar:Liandry'nin Eziyeti Okuduğunuz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
Evet arkadaşlar yeni şampiyon olan Braum için bir build hazırladım. Karşınızda: BOT:Merkürün adımları EN ÖNEMLİ EŞYALAR: Ataların Buyruğu Donmuş Yürek Günateşi Pelerini Son kasılacaklar: Banshee'nin Duvağı Bir Ap eşyası Ap eşyası olarak: Pasif ile uyumlu:Buzdoğan Eldiven Saniye saniye hasar:Liandry'nin Eziyeti Okuduğunuz için teşekkürler.
P Peregrim Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2014 #2 Ben Braum'u alamıyorum kullanılamıyor diyor. Sen alabildin mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2014
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2014 #3 İlk çıktığında çok sağlam olacak, sonradan nerf gelir.
P Peregrim Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2014 #4 HighPixel dedi: İlk çıktığında çok sağlam olacak, sonradan nerf gelir. Genişletmek için tıkla... Aynen bencede.
HighPixel dedi: İlk çıktığında çok sağlam olacak, sonradan nerf gelir. Genişletmek için tıkla... Aynen bencede.