Braun MGK 5080 Sac Sakal Makinesi Alinir mi?

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Philips makinem artık ömrünü doldurdu. Yeni bir makine bakıyorum, bu sefer de Braun alayim diyorum. Gözüme bu çarptı. Bunun bir alt seviyesi de var daha ucuz ama vücut için değil sadece saç sakal içinmiş.

Bu vucut için de uygun geçiyor. Bacak kıllarını kısaltmak için de kullanırım. Yorumları da iyi. Kullanan var mi?

Ya bu tıraş makineleri kişiden kişiye değişiyor. Benim cildim çok hassastır. Ben sadece döner başlıklı kullanabiliyorum. Haliyle Philips kullanmak mecburiyetindeyim. Belki benim kullandığım sana uygun gelmez, belki senin kullandığın bana uygun gelmez. Bu iş deneme yanılma işi. Aynı makineyi kullanabilecek kadar yakın olduğun akraba/arkadaşın var ise büyük şans denemek için. Ancak buradan benden veya bir başkasından alacağın tavsiye doğru olmayacaktır.

Zamanında çok araştırmıştım. Braun makinalar çabuk bozuluyormuş. Yine Philips almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı