Kişisel Bakım Braun MGK5140 9'u 1 arada bakım seti 1149TL

Daha fazla  
Meslek
Diyetisyen Öğrenci
Geçtiğimiz ay 1600 TL'ye almıştım bu fiyatta görünce kahroldum ama severek kullanıyorum. Sensitive başlığıyla özel bölgelerinizi de tahriş etmeden tıraş yapabiliyor. Kendi iddası da cihazin baştan ayağa kadar her yeri tıraş edebilmek.
Su geçirmez olması banyodan kullanımını kolaylaştırıyor. Akan suyun altınca bıçakları temizleyebiliyoruz. Değerlendirin derim.

Biraz daha detaylı yorum yapabilir misiniz? Almayı düşünüyorum.

Biraz daha detaylı yorum yapabilir misiniz? Almayı düşünüyorum.
Asıl olarak sakal şekillendirme ve ense toparlamak için aldığım makine kendisi. Sonrasında biraz çekinerekde olsa (kanatma veya tahriş eder diye) vücudumda ve sensitive başlığıyla traş ettiğim ve memnun kaldığım bir cihaz. Banyo temizliğim daha pratikleşti ve daha hızlandı en azından kıl dönmesi riskindende kurtulmuş oldum. Vücut ve kafa tüylerinin ıslak kuru demeden kesmesi çok büyük avantaj. Gövdesi plastik ama kaliteli hissettiriyor. Plastik olmasının avantajı da hem ısınmıyor hemde su üstüne tutunmuyor kayıp gidiyor.
Sakal için ise detay başlığı ve sinek kaydı (galiba ismi bu çünkü öyle alıyor kılları) başlığıyla her türlü sakal traşı gerçekleştiriliyor.
22 veya 23numara olmasi lazim kademe ayarı olması çok iyi skalası çok geniş taraklarıyla.
Güzel temiz kesiyor kısaca, akan suya sokup yıkamak acayip avantaj. Aldigimdan beri hala sarj etmedim vaadettiği 100 dakika sarj gayet güzel. Koruma kılıfı gelmesi iyi, içine tarakları ve başlıkları da attim kaybolmuyorlar.
En önemli özelliği de su geçirmemesi, akan suyun altına sokmaktan korkmuyorum. Rahatca yıkıyorum

Almayacaktım( Sabah Amazon'da bir kaç olumsuz yorum görmüştüm) ama arkadaş çok övünce alayım dedim.

Arkadaşı daha fazla kahretmek istemem ama Turkcell Pasaj'dan 724 TL'ye galiba sonuncusunu aldım. Sabah Turkcell Pasaj'da 1200'e gördüm. Paycell (Turkcell'in ön ödemeli kartı) uygulaması 500 puan karşılığında Turkcell Pasaj'da geçerli 1000'e 200 indirim kodu veriyordu. Yine Turkcell Pasaj'da 750 lira harcamaya 75 lira geri iade ediyordu.

Ama ürünü araştırırken Amazon'da bir kaç yorum görüp sepete bile eklememiştim. Arkadaş bu kadar övünce alayım dedim. Dediğim gibi 1200 TL görünüyordu ama sepete ekleyince 999TL oldu. Paycell uygulamasından aldığım kod ile 799TL'ye düştü(kod normalde 1000TL üstü için ama sanırım esas fiyat 1199 olduğu için geçerli oldu). 75 TL de iade geldi hemen. (Faturama yansıt ile %50 iade vardı ama onda biraz komisyon da alıyordu. Ödeme aşamasında faturama yansıt seçeneğini de bulamadım. Belki mobil uygulamadan çıkıyordur.)

Teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için. @WinTime
Bu ürün ile Philips'in şu ürünü arasında seçim yapmak biraz zor, ikisi de kaliteli duruyor.

Philips'i kullanıyorum ama Braun'u aynı fiyat görsem Braun tercih ederdim. Alacak olanlar ikisi arasında kalmak yerine Braun'u alıp geçebilir.

Şöyle oldu benim 1700 lira falandı aldığımda. 120 TL ayrı indirim vardı Amazon'da kampanyasız hesaba özel. Bir de Prime haftasında almıştım Nays'ın da kampanyası vardı oradan 300 TL cashback vermişti bana da yaklaşık 1300 TL'ye mal oldu fakat yine bir 150 lira fark var. Onu da çok görmüyorum 1.5 aydır kullanıyorum işimi görüyor ondan pek umursamadım
Hayırlı olsun şimdiden umarım memnun kalırsınız, benim bir arkadaşım daha aldı benden sonra o da benim gibi memnun açıkçası.

Teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için. @WinTime
Bu ürün ile Philips'in şu ürünü arasında seçim yapmak biraz zor, ikisi de kaliteli duruyor.

Kesinlikle bu ürün de kaliteli duruyor ama yalan olmasın Braun uzunluk ayarı olarak daha fazla uzun kesebiliyor diye biliyorum, Philips Max 16 mm Braun Max 22 olması mm lazım, tabii ne kadar kullanılır orası ihtiyaca bağlı bağlı bir de tek farkları sanırsam Philips'den adaptör çıkmıyor sadece kablo çıkıyor, Braun adaptörle beraber geliyor. İhtiyaca göre ikisi de tercih edilebilir ama yine de Philips'i kullanan birine sormak lazım. Rica ederim.

@WinTime yorumunuz için teşekkür ederim. Bende satın aldım.

Hayırlı olursun hocam umarım memnun kalırsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…