codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 35 28 Mart 2022 #21 InternetciMen dedi: Ayarlar düzgün yapılamadığı zaman öyle olabiliyor, ben de böyle mesela. Eki Görüntüle 1344897 Genişletmek için tıkla... Ne tür bir ayar yapmam gerekiyor tam olarak? Brave Rewards kapalı, yaptığım tek değişiklik Brave ilk açılırken birkaç site açması.
InternetciMen dedi: Ayarlar düzgün yapılamadığı zaman öyle olabiliyor, ben de böyle mesela. Eki Görüntüle 1344897 Genişletmek için tıkla... Ne tür bir ayar yapmam gerekiyor tam olarak? Brave Rewards kapalı, yaptığım tek değişiklik Brave ilk açılırken birkaç site açması.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #22 Pismaniyee dedi: Herkes Brave'yi çok övüyor, çok güvenli, şifrelerini falan iyi korur, çok hızlı diyor. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Reklam engellemesi ve araç performans açısından güzel ama gizlilik konusu veya şifre koruması o kadar da iyi değil.
Pismaniyee dedi: Herkes Brave'yi çok övüyor, çok güvenli, şifrelerini falan iyi korur, çok hızlı diyor. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Reklam engellemesi ve araç performans açısından güzel ama gizlilik konusu veya şifre koruması o kadar da iyi değil.
FlyingBeaver Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 127 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #23 InternetciMen dedi: Ayarlar düzgün yapılamadığı zaman öyle olabiliyor, ben de böyle mesela. Eki Görüntüle 1344897 Genişletmek için tıkla... Chrome ile birebir aynı ayarları yaparak denediğimde Chrome daha az RAM tüketiyor benim bilgisayarımda. Sizin ayarlarınız nasıl paylaşabilir misiniz?
InternetciMen dedi: Ayarlar düzgün yapılamadığı zaman öyle olabiliyor, ben de böyle mesela. Eki Görüntüle 1344897 Genişletmek için tıkla... Chrome ile birebir aynı ayarları yaparak denediğimde Chrome daha az RAM tüketiyor benim bilgisayarımda. Sizin ayarlarınız nasıl paylaşabilir misiniz?