Görk Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen-Gitarcı 14 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar çift monitör kullanıyorum ve 2 pencerede Total'de 11 sekkme açık. Görev yöneticisinde 10GB RAM tükettiğini gösteriyor. Normal mi sizce bu? Bitdefender ile tarama vs yaptım herhangi bir virüs de yok. Sekmelerin çoğu Binance ve YouTube. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2021
Arkadaşlar çift monitör kullanıyorum ve 2 pencerede Total'de 11 sekkme açık. Görev yöneticisinde 10GB RAM tükettiğini gösteriyor. Normal mi sizce bu? Bitdefender ile tarama vs yaptım herhangi bir virüs de yok. Sekmelerin çoğu Binance ve YouTube.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 14 Temmuz 2021 #2 10GB RAM tüketimi normal değil hocam. Sorunun kaynağını bilmiyorum ama fazla olduğunu biliyorum.
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #3 Brave hızlı ama RAM sıkıntısı var. Fazla RAM kullanması bir sorun evet ama ileride çözülecektir. Yalnız 10 GB ne ya o ne öyle.
Brave hızlı ama RAM sıkıntısı var. Fazla RAM kullanması bir sorun evet ama ileride çözülecektir. Yalnız 10 GB ne ya o ne öyle.
Görk Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen-Gitarcı 14 Temmuz 2021 #4 LordxVader dedi: 10GB RAM tüketimi normal değil hocam. Sorunun kaynağını bilmiyorum ama fazla olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... ardabab dedi: Brave hızlı ama RAM sıkıntısı var. Fazla RAM kullanması bir sorun evet ama ileride çözülecektir. Yalnız 10 GB ne ya o ne öyle. Genişletmek için tıkla... Napsam bilemedim gerçekten. Cyberpunk yemiyor bu kadar RAM.
LordxVader dedi: 10GB RAM tüketimi normal değil hocam. Sorunun kaynağını bilmiyorum ama fazla olduğunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... ardabab dedi: Brave hızlı ama RAM sıkıntısı var. Fazla RAM kullanması bir sorun evet ama ileride çözülecektir. Yalnız 10 GB ne ya o ne öyle. Genişletmek için tıkla... Napsam bilemedim gerçekten. Cyberpunk yemiyor bu kadar RAM.
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #5 Görk dedi: Napsam bilemedim gerçekten. Cyberpunk yemiyor bu kadar RAM. Genişletmek için tıkla... Evet 10 GB ne ben ömrümde böyle bir RAM kullanımı görmedim .
Görk dedi: Napsam bilemedim gerçekten. Cyberpunk yemiyor bu kadar RAM. Genişletmek için tıkla... Evet 10 GB ne ben ömrümde böyle bir RAM kullanımı görmedim .