UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 27 Şubat 2023 #1 İyi sosyaller, Brave Browser'de İnternet'e erişemiyorum fakat diğer tarayıcılarda rahatlıkla erişebiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ana tarayıcım Brave, bir sürü hesaplarım vs. orada. Farklı tarayıcıya geçmek istemiyorum. Örneği Youtube'den bir videoye girersem bu şekilde kalıyor : Yada bu şekilde hiç girmiyor : Dün akşam bir sorun yoktu bu sabah bilgisayarı açtıktan sonra bu olmaya başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
İyi sosyaller, Brave Browser'de İnternet'e erişemiyorum fakat diğer tarayıcılarda rahatlıkla erişebiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ana tarayıcım Brave, bir sürü hesaplarım vs. orada. Farklı tarayıcıya geçmek istemiyorum. Örneği Youtube'den bir videoye girersem bu şekilde kalıyor : Yada bu şekilde hiç girmiyor : Dün akşam bir sorun yoktu bu sabah bilgisayarı açtıktan sonra bu olmaya başladı.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 1 Mart 2023 #2 Ağ sorunu gibi duruyor. Sistemi yeniden başlatmayı deneyin. Belki gerekli bir hizmet yüklenirken sorun yaşamıştır. Olmazsa ağ sıfırlamayı ya da onarmayı deneyin. Windows’da ağ bağlantısı sorunlarını düzeltme - Microsoft Desteği Bir ağa bağlanırken sorun geçiriyorsanız ve İnternet'e bağlanıyorsanız, bu bağlantıda deneyebilirsiniz Windows. support.microsoft.com
Ağ sorunu gibi duruyor. Sistemi yeniden başlatmayı deneyin. Belki gerekli bir hizmet yüklenirken sorun yaşamıştır. Olmazsa ağ sıfırlamayı ya da onarmayı deneyin. Windows’da ağ bağlantısı sorunlarını düzeltme - Microsoft Desteği Bir ağa bağlanırken sorun geçiriyorsanız ve İnternet'e bağlanıyorsanız, bu bağlantıda deneyebilirsiniz Windows. support.microsoft.com