Çözüldü Brave Browser'da önceki cüzdana nasıl girilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jkeepp

Hectopat
Daha fazla  
Soru yukarıdaki gibidir arkadaşlar. Bilgisayara format atmadan önce Brave browser'ımda belli bir miktar BAT vardı fakat formattan sonra eski cüzdanımı nasıl geri getireceğim? Bana o kadar güvenlik kelimeleri vb. vermişti. Boşa mı verdi?

Çözüm
O güvenlik kelimeleri sanırım senkronizasyon için, Brave cüzdan için senkronizasyon sunmuyor bunu Uphold veya Gemini gibi servislere bırakmış. Onlarda o servisleri kullanmak için önce biraz BAT sahibi olmanı istiyorlar Uphold için bu 25 BAT'tı en son. Kısaca böyle bir yerde hesap açmadıysan o cüzdanı geri getiremiyorsun diye biliyorum, 25 BAT'a ulaştıktan sonra Uphold hesabı açıp oraya bağlamak gerekiyordu. Gemini'de böyle bir gereksinim varmı bilmiyorum.
O güvenlik kelimeleri sanırım senkronizasyon için, Brave cüzdan için senkronizasyon sunmuyor bunu Uphold veya Gemini gibi servislere bırakmış. Onlarda o servisleri kullanmak için önce biraz BAT sahibi olmanı istiyorlar Uphold için bu 25 BAT'tı en son. Kısaca böyle bir yerde hesap açmadıysan o cüzdanı geri getiremiyorsun diye biliyorum, 25 BAT'a ulaştıktan sonra Uphold hesabı açıp oraya bağlamak gerekiyordu. Gemini'de böyle bir gereksinim varmı bilmiyorum.

Çözüm
O güvenlik kelimeleri sanırım senkronizasyon için, Brave cüzdan için senkronizasyon sunmuyor bunu uphold veya gemini gibi servislere bırakmış, onlarda o servisleri kullanmak için önce biraz BAT sahibi olmanı istiyorlar uphold için bu 25 BAT'Ti en son. Kısaca böyle bir yerde hesap açmadıysan o cüzdanı geri getiremiyorsun diye biliyorum.

Hee tamamdır, şimdi anladım. O hâlde gerekli miktarda BAT'ım olmadığı için o servislerde hesabım yok, ki kontrol ettim sanırım evet yok. O halde baştan gerekli BAT miktarını biriktirip, o servislerde hesap açıp paramı oralarda korumam gerekiyor :). Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı