Brave Browser'dan nasıl para kazanılır?

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Brave tarayıcısını kullanmaya başladım kullandıkça kripto para kazanıldığını öğrendim. Nasıl kazanırım?
Ve nasıl kazanmaya başlayabilirim?

Kimlik fotoğrafı olmadan olmuyor mu?

Kimlik fotoğrafı olmadan olmuyor mu?

Konuyu zortlatmış gibi olucağım. Borsaların hepsi kimlik doğrulama ister. Brave'de BAT kazanabilirsin ama uphold veya gemini göndermek için kimlik doğrulama şart ve yaş sınırı 18'dir.

Konuyu zortlatmış gibi olucağım. Borsaların hepsi kimlik doğrulama ister. Brave'de BAT kazanabilirsin ama uphold veya gemini göndermek için kimlik doğrulama şart ve yaş sınırı 18'dir.

Hocam size bir soru sormak istiyorum. Brave tarayıcı sadece reklam ile mi para kazandırıyor. Yani arkada Bitcoin madenciliği vs yapmıyor değil mi? Ayrıca gerçekten çekebiliyor muyuz bu parayı ve günde 10 12 saat açık kalsa bir ayda kaç TL'ye karşılık edebilir? Hiçbir bilgim yok ta tarayıcıyla alakalı yüklemek istiyorum 18 yaşındayım pasaportum vs var.

Kendi reklam sistemi var Rewards diyoruz biz buna reklamlarını gösteriyor %70'ni payın size veriyor. Bitcoin miner gibi bir durum yok. 50 dolarımın 16 doları Türkiye borsasına sokmadan metaverse de arazi aldım yani evet çekebiliyorsun. Öyle 10 12 saat açık kalsa bir şey kazanamazsın tarayıcıyı aktif kullanıp 1-2 dakika AFK bırakıp geri döndüğünde reklam düşüyor önüne. Reşit isen borsa hesabı oluşturabilirsin.

Hocam bugün öğlen 3'den beri bilgisayar açık ama daha hiç reklam gelmedi ben anlamadım bu işten bir şey. Dün gün boyunca toplam 3 tane gelmişti. Reklam sayısı 10'a ayarlı ama gelmiyor ya şu anda da Brave browserdan yazıyorum bu arada. Bazen ana sayfaya girip sürekli F5 attığımda 4 kez art arda 0.05 para kazanıyorum ama bazen sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…