Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.223 Çözümler 100 Yer Tekirdağ 26 Nisan 2025 #1 Merhaba. Ben bugün Brave indirdim eklenti kurmaya başladım. Dark Reader kuracakken başlıktaki hatayı aldım. Onar butonuna basmak hiçbir işe yaramıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-26 204507.png 13 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba. Ben bugün Brave indirdim eklenti kurmaya başladım. Dark Reader kuracakken başlıktaki hatayı aldım. Onar butonuna basmak hiçbir işe yaramıyor.
Çözüm Akatshix 26 Nisan 2025 Collavino dedi: Merhaba. Ben bugün Brave indirdim eklenti kurmaya başladım. Dark Reader kuracakken başlıktaki hatayı aldım. Onar butonuna basmak hiçbir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dilinizi English yapın ve biraz o şekilde kullanın. Sorun çözülmesine yakın Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
Collavino dedi: Merhaba. Ben bugün Brave indirdim eklenti kurmaya başladım. Dark Reader kuracakken başlıktaki hatayı aldım. Onar butonuna basmak hiçbir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dilinizi English yapın ve biraz o şekilde kullanın. Sorun çözülmesine yakın Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 Collavino dedi: Merhaba. Ben bugün Brave indirdim eklenti kurmaya başladım. Dark Reader kuracakken başlıktaki hatayı aldım. Onar butonuna basmak hiçbir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dilinizi English yapın ve biraz o şekilde kullanın. Sorun çözülmesine yakın Türkçe'ye çevirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Collavino dedi: Merhaba. Ben bugün Brave indirdim eklenti kurmaya başladım. Dark Reader kuracakken başlıktaki hatayı aldım. Onar butonuna basmak hiçbir işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dilinizi English yapın ve biraz o şekilde kullanın. Sorun çözülmesine yakın Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
KS KS Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.223 Çözümler 100 Yer Tekirdağ 26 Nisan 2025 #3 @Akatshix Oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi