Doğukan0733 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Brave'i bugün kapattıktan sonra bir daha açamadım. PC reset attım vs ama düzelmedi. Nedenini çözemedim. Başka yaşayan arkadaşlar var mı bu sorunu?
Brave'i bugün kapattıktan sonra bir daha açamadım. PC reset attım vs ama düzelmedi. Nedenini çözemedim. Başka yaşayan arkadaşlar var mı bu sorunu?
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #2 Revo Uninstaller ile kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Doğukan0733 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 Reend dedi: Revo Uninstaller ile kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kaldırdım ama geri yüklemedim. GX Opera'ya geçiş yaptım. Artı 0 Eksi
Reend dedi: Revo Uninstaller ile kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kaldırdım ama geri yüklemedim. GX Opera'ya geçiş yaptım.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2024 #4 Doğukan0733 dedi: Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kaldırdım ama geri yüklemedim. Gx Opera'ya geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Yanlış kullanıyorsun dostum, bu tarayıcı gerçekten çok boş. Artı 0 Eksi
Doğukan0733 dedi: Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kaldırdım ama geri yüklemedim. Gx Opera'ya geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Yanlış kullanıyorsun dostum, bu tarayıcı gerçekten çok boş.
KS KS Doğukan0733 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #5 RatrAsi dedi: Yanlış kullanıyorsun dostum, bu tarayıcı gerçekten çok boş. Genişletmek için tıkla... Uzun yıllar Brave kullanıcısıyım. Çok da seviyorum ama değişiklik iyidir. Sıkıldım biraz sadelikten Artı 0 Eksi
RatrAsi dedi: Yanlış kullanıyorsun dostum, bu tarayıcı gerçekten çok boş. Genişletmek için tıkla... Uzun yıllar Brave kullanıcısıyım. Çok da seviyorum ama değişiklik iyidir. Sıkıldım biraz sadelikten