Bilgisayarıma bugün LTSC 2021 kurdum. Brave'e Bitwarden eklentisini kuruyorum, ardından eklenti bozuk diyor tekrar tekrar.
bugün kurdum zaten bir denerim.Bitwarden eklentisini silip yeniden kurmayı denedin mi?
Ve ayrıca LTSC 2021 eski sürümlü bileşenlerde sıkıntı yapabiliyor Brave en güncel halimi kontrol et emin değilsende Brave sil yeniden yükle.
Çok teşekkürler ama üçü de çalışmadı...grup ilkesi veya güvenlik politikaları (özellikle LTSC sistemlerde)
Bazı LTSC kurulumlarında sistem yöneticileri veya ISO modifikasyonları eklenti kurulumlarına kısıt koymuş olabilir.
Çalıştır'a gpedit.msc yaz →
Computer Configuration > administrative templates > Windows components > Microsoft Edge (Brave de Chromium tabanlı olduğu için etkilenebilir)
“Control which extensions cannot be installed” gibi ayarlar kapalı (not configured) olmalı.
Antivirüs/Malware koruma
Bazı antivirüs programları (özellikle LTSC sistemlerde kurulu olan kurumsal yazılımlar) Bitwarden eklentisini yanlışlıkla engelleyebilir.
Kullandığın antivirüs varsa, geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar kurmayı dene.
Brave'in profil dizininde bozulma
Bozuk bir profil uzantıların düzgün yüklenmesini engelleyebilir.
Geçici çözüm olarak yeni bir kullanıcı profili oluştur:
Sağ üst köşedeki profil ikonuna tıkla → “profil ekle” → yeni kullanıcı ile dene.
Kolay anlayasın diye en iyi şekilde yazmaya çalıştım... Ellerim ağrıyor![]()
Çok teşekkürler ama üçü de çalışmadı...
.crx dosyasını nereden bulabilirim?İstersen Bitwarden uzantısını .CRX dosyası olarak indirip manuel olarak da kurabiliriz. Bu biraz daha teknik bir yol ama işe yarar. İstersen anlatırım nasıl yapılacağını.
.crx dosyasını nereden bulabilirim?
Biz burada hızlı ve güvenli olanı kullanalım:
Get .CRX Chrome Extension file, it's source code and download .CRX to your computer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.