İlk olarak tarayıcı verilerini otomatik temizleme ayarlarını kontrol et.
Belirttiğin siteler üçüncü taraf çerezler engellenince üyeliklerde sorun yaşıyor olabilir. Gizlilik odaklı bir tarayıcı olduğundan, varsayılan olarak üçüncü taraf çerezleri engelliyor. Bu ayarları o siteler için kapatabilir. Ya da tamamen kapatabilirsin. İlk olarak sitelere özel kapatma yolunu göstereceğim. Sorun yaşadığın sitelerde kapatabilirsin. En aşağı nasıl kapatıldığını gösten görseller ekleyeceğim ama tamamen kapatmanı önermem.
Eğer bu yöntem çalışmıyorsa, o sitelerde kalkanları devre dışı bırak. Sorun çözülürse ayarları tek tek kapatıp, hangi ayar sorun çıkarıyor bulmaya çalış. Bulunca ayrıca konuda belirt lütfen.
Steam sitesinde beni hatırla seçeneği biraz sorunlu. Mağaza ve topluluk kısmı için ayrı ayrı girmen gerekiyor. Ayrıca giriş yaparken beni hatırla seçeneğinin gözükmediği oluyor. Telefonda uygulamalarını güncellemişlerdi. Ya da halen betada olabilir. Yeni uygulama ile neredeyse Steam uygulaması kadar kullanışlı olmuş.
Bazen siteler ya da uygulamalar kaynaklı sorunlar yaşandığında, çerezleri ya da uygulamanın tüm verisini silmek de işe yarayabiliyor. Ama uygulama verilerini silerseniz, Brave BAT'leri de sıfırlanacaktır. O yüzden herhangi bir hesaba yedeklemeden sıfırlamayın. Sıfırlamayı yaptıktan sonra ise bu sorunları yaşayacağınızı sanmıyorum. Bu yöntemi en son olarak deneyin.
Android uygulamaları özellikle çok bozuluyor. Google Nisan ayından beri bazı güncellemeler sunuyor. Bu geçişlerde sadece kendi uygulamalarını değil. Kendi hizmetlerini kullanan uygulamaları da bozuyor.