Herkese merhaba, son zamanlarda kendime maksimum 15 bin TL bandında bir sistem bakıyorum ve bu işlerden pek anlamam. Bir tane sistem buldum bakar mısınız güzel midir veya önerir misiniz?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
DeepCool PK550D 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
KIOXIA Marka KIOXIA 500GB Exceria NVMe M.2 SSD Okuma Hızı 1700MB / Yazma Hızı 1600MB LRC10Z500GG8 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
Herkese merhaba, son zamanlarda kendime maksimum 15 bin TL bandında bir sistem bakıyorum ve bu işlerden pek anlamam. Bir tane sistem buldum bakar mısınız güzel midir veya önerir misiniz?