Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.133 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer Tekirdağ 27 Nisan 2025 #1 Merhaba. Ben dün Brave yükledim. Ancak Gesturefy eklentisinin yokluğunu yaşıyorum şuan. Gesturefy benzeri bir eklenti öneriniz var mı Chromium için?
Merhaba. Ben dün Brave yükledim. Ancak Gesturefy eklentisinin yokluğunu yaşıyorum şuan. Gesturefy benzeri bir eklenti öneriniz var mı Chromium için?
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #2 Collavino dedi: Merhaba. Ben dün Brave yükledim. Ancak Gesturefy eklentisinin yokluğunu yaşıyorum şuan. Gesturefy benzeri bir eklenti öneriniz var mı Chromium için? Genişletmek için tıkla... Merhaba. İlk önce Brave dünyasına hoş geldiniz Sizin bahsettiğiniz gibi bir eklenti buldum. https://chromewebstore.google.com/detail/crxmouse-mouse-gestures/jlgkpaicikihijadgifklkbpdajbkhjo?hl=tr [] Chromium'da Manifest V2 desteği kalktı ancak Brave'de kalkmamıştır, uBlock Origin yükleyerek daha fazla sizi izleyen sitelerden kurtulabilirsiniz. Tekrardan hoş geldiniz. Yüklemek için geç kalmadınız!
Collavino dedi: Merhaba. Ben dün Brave yükledim. Ancak Gesturefy eklentisinin yokluğunu yaşıyorum şuan. Gesturefy benzeri bir eklenti öneriniz var mı Chromium için? Genişletmek için tıkla... Merhaba. İlk önce Brave dünyasına hoş geldiniz Sizin bahsettiğiniz gibi bir eklenti buldum. https://chromewebstore.google.com/detail/crxmouse-mouse-gestures/jlgkpaicikihijadgifklkbpdajbkhjo?hl=tr [] Chromium'da Manifest V2 desteği kalktı ancak Brave'de kalkmamıştır, uBlock Origin yükleyerek daha fazla sizi izleyen sitelerden kurtulabilirsiniz. Tekrardan hoş geldiniz. Yüklemek için geç kalmadınız!
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.133 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer Tekirdağ 27 Nisan 2025 #3 @wraxos woo sizin öneriniz var mı hocam?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Nisan 2025 #4 @Tungu hocamın önerdiği eklentiyi kullanmıştım. Güzeldir kullanabilirsiniz. Ama Gesturefy kadar iyi değil gibi geldi bana. Yine de Chromium tarafındaki en iyisi diyebiliriz.
@Tungu hocamın önerdiği eklentiyi kullanmıştım. Güzeldir kullanabilirsiniz. Ama Gesturefy kadar iyi değil gibi geldi bana. Yine de Chromium tarafındaki en iyisi diyebiliriz.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.133 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer Tekirdağ 27 Nisan 2025 #5 @Fueren Biraz karmaşık geldi arayüzü bana.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.435 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #6 Collavino dedi: @wraxos woo sizin öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Çok eklenti kulanan biri değilim Brave için bildiğim: uBlock Origin. Twp. Dark Reader. Clearlink. Olabilir. Mağaza dışında uBlock Origin'i GitHub'dan indirip Brave ayarlarından dışarıdan eklenti yükleden dosyayı seçip yüklemeniz lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2025
Collavino dedi: @wraxos woo sizin öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Çok eklenti kulanan biri değilim Brave için bildiğim: uBlock Origin. Twp. Dark Reader. Clearlink. Olabilir. Mağaza dışında uBlock Origin'i GitHub'dan indirip Brave ayarlarından dışarıdan eklenti yükleden dosyayı seçip yüklemeniz lazım.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.133 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer Tekirdağ 30 Nisan 2025 #7 @wraxos woo uBlock Origin yükleniyordu. Yükledim de zaten. Ayarlarda Manifest V2 uzantıları kısmında açıktı varsayılan. Teşekkürler bu arada.
@wraxos woo uBlock Origin yükleniyordu. Yükledim de zaten. Ayarlarda Manifest V2 uzantıları kısmında açıktı varsayılan. Teşekkürler bu arada.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.435 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #8 Collavino dedi: @wraxos woo uBlock Origin yükleniyordu. Yükledim de zaten. Ayarlarda manifest V2 uzantıları kısmında açıktı varsayılan. Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Bir eklentiyi yazmayı unutmuşum YouTube vb. İngilizce videoları otomatik Türkçe alt yazı ekliyor yapay zeka ile ve herhangi bir indirme vb. yapmadan. Son düzenleme: 30 Nisan 2025
Collavino dedi: @wraxos woo uBlock Origin yükleniyordu. Yükledim de zaten. Ayarlarda manifest V2 uzantıları kısmında açıktı varsayılan. Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Bir eklentiyi yazmayı unutmuşum YouTube vb. İngilizce videoları otomatik Türkçe alt yazı ekliyor yapay zeka ile ve herhangi bir indirme vb. yapmadan.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 299 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405 Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #9 wraxos woo dedi: Çok eklenti kulanan biri değilim Brave için bildiğim: uBlock Origin. Twp. Dark Reader. Clearlink. Olabilir. Mağaza dışında uBlock Origin'i GitHub'dan indirip Brave ayarlarından dışarıdan eklenti yükleden dosyayı seçip yüklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla...
wraxos woo dedi: Çok eklenti kulanan biri değilim Brave için bildiğim: uBlock Origin. Twp. Dark Reader. Clearlink. Olabilir. Mağaza dışında uBlock Origin'i GitHub'dan indirip Brave ayarlarından dışarıdan eklenti yükleden dosyayı seçip yüklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla...
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.435 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #10 Tungu dedi: Eki Görüntüle 2481507 Genişletmek için tıkla... Hocam bu Brave kendi mağazası mı? Chromium tabanı kullandığı için Chrome mağazası var diye biliyorum.
Tungu dedi: Eki Görüntüle 2481507 Genişletmek için tıkla... Hocam bu Brave kendi mağazası mı? Chromium tabanı kullandığı için Chrome mağazası var diye biliyorum.