Brave kasmaya başladı

Makaleler
6
Daha fazla  
Brave ciddi şekilde kasmaya başladı. Silip yükledim ama bir şey değişmedi. Tarayıcı değiştirmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Ayrıca mümkünse tüm eklentilerimi transfer etmek isterim.

Android ve Windows üzerinde Microsoft Edge'den başka tarayıcı tanımıyorum.

Amacının ne olduğuna bağlı.

Senkronizasyon için ben Chrome kullanıyorum ve Canary-Beta sürümleri şu an inanılmaz hızda çalışıyor, ek olarak stabil. Tüm tarayıcılar Chromium türevi zaten.

Edge, aynı şekilde Microsoft'a alerjin yoksa kullanılacak bayağı hızlı ve kaynak tüketimi iyi olan tarayıcılardan biri.

Vivaldi, Brave hızında ve gizliliğe daha çok önem veren özelleştirilebilirlik konusunda en iyi tarayıcı.

Firefox ve türevleri, gizlilikte optimizasyonu ya da en üst seviyeyi yakalayabilmek için en uygun tarayıcı grubu ama kendince hız sorunları var ve diğer tarayıcılarla senkronizasyon sorunları var.

Opera, hızlı değil ama hızlı animasyonları var. Translate falan entegre edilmesi en kötü tarayıcı grubu ve gizlilikle ilgili iddiaları yok. RGB Turbox'tan hallice bilgisayar tarafında ama telefonda eh fena değil.

Ne önerirsiniz?
Microsoft Edge kullanabilirsiniz. Fakat tarayıcı değiştirmeden önce Brave'de çerezleri ve önbelleği temizlemeyi deneyebilirsiniz. Çoğu tarayıcıda Ayarlar > Gizlilik ve güvenlik kısmında tarama verilerini temizle adı ile bulunur.

Chrome düşündüm ama Brave gibi olmasından korkum açıkçası. Aynı tabanı kullanıyorlar. Microsoft Edge'de bazı sitelere girememiştim. Örneğin Riot'ın bir etkinliği vardı Arcane zamanı. Siteye girememiş ve Brave yüklemiştim. Bu sorunlardan dolayı Edge'i bırakmıştım. Eğer sorunlar düzeldiyse Edge kullanabilirim yeniden.

Donanım Hızlandırmayı açıp deneyin. Değişen bir şey olmazsa kapatıp deneyin. Aynı sorun bende de vardı öyle çözdüm.

Vivaldi, Brave hızında ve gizliliğe daha çok önem veren özelleştirilebilirlik konusunda en iyi tarayıcı.
Vivaldi Brave'den daha iyi olan bir Brave alternatifi mi cidden? Brave Reklamlar'ı kullanmıyorum zaten. Brave yerine kullanılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…