Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 5 Mayıs 2021 #11 Kakaolu Puduk dedi: Saatte 5 reklam vererek para kazanıyormuşuz sanırım reklam nasıl izleniyor? Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama nasıl çalıştığını bilmiyorum hocam.
Kakaolu Puduk dedi: Saatte 5 reklam vererek para kazanıyormuşuz sanırım reklam nasıl izleniyor? Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum ama nasıl çalıştığını bilmiyorum hocam.
D DoctorCaptainR Hectopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #12 Reklamlar yeni sekme açıldığında geliyor ya da bildirim olarak gönderiliyor. Birkaç aydır Brave kullanıyorum ancak video olarak izlendiğini görmedim.
Reklamlar yeni sekme açıldığında geliyor ya da bildirim olarak gönderiliyor. Birkaç aydır Brave kullanıyorum ancak video olarak izlendiğini görmedim.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #13 Kakaolu Puduk dedi: Saatte 5 reklam vererek para kazanıyormuşuz sanırım reklam nasıl izleniyor? Genişletmek için tıkla... Size sağ altta bir kart geliyor sizde ona basıyorsunuz ve bir siteye gidiyorsunuz. bitti
Kakaolu Puduk dedi: Saatte 5 reklam vererek para kazanıyormuşuz sanırım reklam nasıl izleniyor? Genişletmek için tıkla... Size sağ altta bir kart geliyor sizde ona basıyorsunuz ve bir siteye gidiyorsunuz. bitti