Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 Sorum başlıktaki gibi. Şimdi deneyimden ziyade testlerle aslında merak ediyorum hocam. Çünkü deneyim dersek her kafadan bir ses çıkar.
Sorum başlıktaki gibi. Şimdi deneyimden ziyade testlerle aslında merak ediyorum hocam. Çünkü deneyim dersek her kafadan bir ses çıkar.
arslongaist Decapat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 105 Yer Osmaniye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 4800H GTX 1650 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Editör, Yazar 5 Şubat 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izlemiştim yüklenince. Aralarında Brave yok ama Firefox, Edge, Chrome ve Opera testleri mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izlemiştim yüklenince. Aralarında Brave yok ama Firefox, Edge, Chrome ve Opera testleri mevcut.