Brave mi Firefox mu?

Marmelatseven

Hectopat
Şu anda Brave var ve gerçekten beğendiğim bir tarayıcı bu gün indirmeme rağmen ama aklımda Firefox'la ilgili sorular var sizce Firefox'a geçeyim mi yoksa Brave iyi midir?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Brave var ve gerçekten beğendiğim bir tarayıcı bu gün indirmeme rağmen ama aklımda Firefox'la ilgili sorular var sizce Firefox'a geçeyim mi yoksa Brave iyi midir?
Teşekkürler.
Ben ikisinide kullanıyorum, ikiside güzel tarayıcılar. Aklında soru işareti kalmasın ama çok merak ediyorsan yükleyip deneyebilirsin Firefox'u.

Firefox, Firefox Nightly 90.0 sürümü bayağı güzel.

Brave bir tık daha hızlı Firefox bir tık daha güvenli ama.

Benim ilk 5 en iyi tarayıcı listem Brave > Firefox > Edge > Chrome > Vivaldi Opera gizlilik sorunlarıyla gözden iyicine düştü ve düşmeyede devam ediyor.

Son düzenleme:
Tarayıcı kullanma sebebinize bağlı bir durum. X tarayıcısı ile Y tarayıcısını sizin için cazip kılan nedir? Kimi özelleştirmesini sever kimi gizli kalmayı kimi ergonomi (reklam engelleme, çerez engelleme vs.) ve performansı.
Brave'i öne çıkaranda:
Otomatik HTTPS yönlendirmesi olması, reklamları görece daha iyi engellemesi ve buna bağlı performans/hız artışı sağlaması, yine tarayıcı yapısına bağlı görece daha güvenli/gizli olması. (Meraklısına Brave Shields özelliği.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı