Brave müstehcen reklam verir mi?

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Brave ödüllerini açtım ancak müstehcen içerik gelir mi? Bilgisayarı genellikle ben kullanırım ancak arada sırada bilgisayar elimden kayar. Şimdiden teşekkürler.

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şuana kadar bu tarz bir şeyle karşılaşmadım, olacağını da sanmıyorum.

Brave kullanmıyorum ama eğer legal yoldan ödülleri veren bir tarayıcı ise müstehcen reklamlar göstermemesi lazım.

Ama o dediğiniz elimden kayar muhabbetini çok anlamış değilim.

1-1, 5 yıl oldu kullanıyorum hiç karşılaşmadım, tavsiye ederim.

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şu ana kadar bu tarz bir şeyle karşılaşmadım, olacağını da sanmıyorum.

Yok hocam arkadaş müstehcen içeriklere bakıyormuş sanırım reklamlar da Chrome da vs ilgilenilen şeylere göre çıkıyor.

Brave ödüllerini açtım ancak müstehcen içerik gelir mi? Bilgisayarı genellikle ben kullanırım ancak arada sırada bilgisayar elimden kayar. Şimdiden teşekkürler.

Ayarlarda varsa kişiye göre reklamları kapatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam arkadaş müstehcen içeriklere bakıyormuş sanırım reklamlar da Chrome da vs ilgilenilen şeylere göre çıkıyor.

Ayarlarda varsa kişiye göre reklamları kapatabilirsiniz.
Normal sekmede bakmadığı sürece "Gizli Sekme" adı altında reklam kişiselleştirilmesi yapılmıyor diye biliyorum.

Hayır, Brave ödüllerinin reklamları kullanıcı verilerine göre gelmez. Google veri toplar ama odağı gizlilik olan bir tarayıcı toplamaz. Gizlilik odaklı bir tarayıcının sizden veri toplayıp, ona göre reklam yapması zaten tüm pazar payını kaybetmesine yol açar.

Brave reklam ağı gizliliğe değer veren firmalar ve genellikle kripto para reklamları oluyor. Yani kısaca sponsor ya da kendi piyasasında iş yapanların reklamlarını yayınlıyor.

Brave'in de veri topladığına dair bir şey duymuştum ama hmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…