Brave nasıldır?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Opera GX kullanıyorum şu an ama Opera GX'i öneren yok hem RAM hem gizlilik falan (pek dikkat etmemiştim öncesinde) Brave'yi çok öneren var. Ve hızlı diyen var internetim berbat seviyede biraz denedim tarayıcının hızı iyi gibi. Brave'ye geçmek istiyorum güzel midir Brave?

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera GX kullanıyorum şu an ama Opera GX'i öneren yok hem RAM hem gizlilik falan (pek dikkat etmemiştim öncesinde) Brave'yi çok öneren var. Ve hızlı diyen var internetim berbat seviyede biraz denedim tarayıcının hızı iyi gibi. Brave'ye geçmek istiyorum güzel midir Brave?

Şu an kullanıyorum çok iyi hiçbir kötü yanını görmedim.

Brave kullanıyorum reklam engelleyici falan çok iyi kullanışlı hız olarak pek fark göremedim ama güzel tarayıcı kullanilir.

İyi tarayicidir, hız istiyorsanız Chromium da öneririm Google'in saçma sapan eklenti ve telemetri verilerinfen arınmış bir sağlayıcı.

Brave güzel tarayıcı bence. Ben severek kullanıyorum yani hiç eksik bir tarafını göremedim. Tavsiye ederim.

İyidir uzun zamandır kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. İlk yükleyince ayarlarına girip kendinize göre düzenleyin. Mesela tarayıcıyı kapatınca geçmişi ve çerezleri silsin gibi.

Opera'ya nazaran biraz daha sade, reklam engelleyicisi var zaten. Mobilde izlerken 15 reklam giren videoyu PC'de reklamsiz izlemek kafayi rahatlatan bir sey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı