@26318
Cevap veren kişi yazdıklarına göz atarken %90'ı gereksiz şeyler gibi geldi bana. O yüzden dikkatli okumadım açıkcası.
"Obviously 50 or 60 tabs run in the background, if you don’t want that, you can download an extension that will discard tabs based on different settings, there is also an internal one but it is pretty basic chrome://flags/#battery-saver-mode-available then you can access that here brave://settings/performance"
Ben 50-60 sekmenin arkaplanda çalışmamasını istemiyorum ki. Çalışsın istiyorum ki çalışıyorlardı önceden de. Bana uzantı öneriyor. Alakasız.
"Also, when you are loading images, the CPU usage will go super high since everything is being loaded, of course once they are loaded then everything should be okay unless a website is playing video or some webgl or whatever that consumes a lot of CPU in the background."
Demiş bunun bilincindeyim zaten. İddia ettiğim şey CPU kullanımının daha önce anlık olarak dahi yükselmediği ve arkaplanda hepsinin az işlemci gücü tüketerek çalıştığıydı.
3. parti task manager vs öneriyor. Karanlık tema kullan vs diyor.
Internal task manager ss'ini de attım.
Siteye özel bir durum değil zaten başka sitelerde de çok tab açsam yine çok CPU tüketiyor. Bana da tarayıcı kaynaklı gibi geldi.