dr1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Perşembe 16:01 #1 Merhaba herkese iyi sosyaller 1-2 saatte bir Google hesabımdan oturum kapatılıyor nasıl düzeltebilirim? Not: Hesapta kimse yok şifre değiştirdim.
Merhaba herkese iyi sosyaller 1-2 saatte bir Google hesabımdan oturum kapatılıyor nasıl düzeltebilirim? Not: Hesapta kimse yok şifre değiştirdim.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 568 Çözümler 2 Perşembe 16:07 #2 Tarayıcıyı kapatinca çerezleri sil açıksa onu kapatın.
dr1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Perşembe 16:14 #3 BursaliEfsane dedi: Tarayıcıyı kapatinca çerezleri sil açıksa onu kapatın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kapalı sadece Gmail'den cıkıyor.
BursaliEfsane dedi: Tarayıcıyı kapatinca çerezleri sil açıksa onu kapatın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kapalı sadece Gmail'den cıkıyor.
T Tux992 Attopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:23 #4 dr1 dedi: Yok hocam kapalı sadece Gmail'den cıkıyor. Genişletmek için tıkla... Söyle oluyor o zaman simdi sen taraycıda Gmail giriyorsun sonra taraycıyı kapatıp açıyorsun ve Gmail çıkış yapılmış bu eğer buysa bu Edge de oluyor.
dr1 dedi: Yok hocam kapalı sadece Gmail'den cıkıyor. Genişletmek için tıkla... Söyle oluyor o zaman simdi sen taraycıda Gmail giriyorsun sonra taraycıyı kapatıp açıyorsun ve Gmail çıkış yapılmış bu eğer buysa bu Edge de oluyor.
dr1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Perşembe 16:24 #5 Tux992 dedi: Söyle oluyor o zaman simdi sen taraycıda Gmail giriyorsun sonra taraycıyı kapatıp açıyorsun ve Gmail çıkış yapılmış bu eğer buysa bu Edge de oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam Brave kullanıyorum.
Tux992 dedi: Söyle oluyor o zaman simdi sen taraycıda Gmail giriyorsun sonra taraycıyı kapatıp açıyorsun ve Gmail çıkış yapılmış bu eğer buysa bu Edge de oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam Brave kullanıyorum.
T Tux992 Attopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:25 #6 dr1 dedi: Nasıl yani hocam Brave kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Örnek = Chrome açtım Gmail girdim sonra Chrome kapattım geri açtım Gmail gitmiş sendeki sorun bu mu?
dr1 dedi: Nasıl yani hocam Brave kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Örnek = Chrome açtım Gmail girdim sonra Chrome kapattım geri açtım Gmail gitmiş sendeki sorun bu mu?
dr1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Perşembe 16:34 #7 Tux992 dedi: Örnek = Chrome açtım Gmail girdim sonra Chrome kapattım geri açtım Gmail gitmiş sendeki sorun bu mu? Genişletmek için tıkla... Yok oturum kapatılıyor direkt Gmail'in sürekli.
Tux992 dedi: Örnek = Chrome açtım Gmail girdim sonra Chrome kapattım geri açtım Gmail gitmiş sendeki sorun bu mu? Genişletmek için tıkla... Yok oturum kapatılıyor direkt Gmail'in sürekli.
T Tux992 Attopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:36 #8 dr1 dedi: Yok oturum kapatılıyor direkt Gmail'in sürekli. Genişletmek için tıkla... Peki Brave yerine Chrome ya da Opera kullan test et.
dr1 dedi: Yok oturum kapatılıyor direkt Gmail'in sürekli. Genişletmek için tıkla... Peki Brave yerine Chrome ya da Opera kullan test et.