Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #1 Brave kalkanları açık. Komut dizilerini engellemek kapalı olduğu halde neden bu uyarıyı veriyor? Bir hata mı?
Brave kalkanları açık. Komut dizilerini engellemek kapalı olduğu halde neden bu uyarıyı veriyor? Bir hata mı?
IJ3urakPasaI Kilopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 304 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #2 Koalaya dedi: Eki Görüntüle 809752 Eki Görüntüle 809753 Brave kalkanları açık. Komut dizilerini engellemek kapalı olduğu halde neden bu uyarıyı veriyor? Bir hata mı? Genişletmek için tıkla... Çerezleri temizlediniz mi?
Koalaya dedi: Eki Görüntüle 809752 Eki Görüntüle 809753 Brave kalkanları açık. Komut dizilerini engellemek kapalı olduğu halde neden bu uyarıyı veriyor? Bir hata mı? Genişletmek için tıkla... Çerezleri temizlediniz mi?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 31 Aralık 2020 #3 @24099 hocam konuya bekliyoruz.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 31 Aralık 2020 #4 Üçüncü parti çerezlerle alakalı olabilir mi? Verdiği uyarı mesajından öne çıkarak söylüyorum, genel bir durum gibi. Bilgili kişilerin de yorumunu almak gerekir tabii.
Üçüncü parti çerezlerle alakalı olabilir mi? Verdiği uyarı mesajından öne çıkarak söylüyorum, genel bir durum gibi. Bilgili kişilerin de yorumunu almak gerekir tabii.
2 217854 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 5 31 Aralık 2020 #5 Sen zaten bu siteye girerek karşıdakine ev adresi, anne kızlık soyadı, atalarının katıldığı savaşlar ne varsa veriyorsun
Sen zaten bu siteye girerek karşıdakine ev adresi, anne kızlık soyadı, atalarının katıldığı savaşlar ne varsa veriyorsun
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #6 SideWinder dedi: Üçüncü parti çerezlerle alakalı olabilir mi? Verdiği uyarı mesajından öne çıkarak söylüyorum, genel bir durum gibi. Bilgili kişilerin de yorumunu almak gerekir tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam bu normalde Brave kalkanlarından komut dizilerini engelleyince çıkıyor. Şimdi engellemezken çıkınca bir garipsedim.
SideWinder dedi: Üçüncü parti çerezlerle alakalı olabilir mi? Verdiği uyarı mesajından öne çıkarak söylüyorum, genel bir durum gibi. Bilgili kişilerin de yorumunu almak gerekir tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam bu normalde Brave kalkanlarından komut dizilerini engelleyince çıkıyor. Şimdi engellemezken çıkınca bir garipsedim.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 31 Aralık 2020 #7 Karma içerikten dolayı. Sayfada HTTP bağlantı kullanarak yüklenen pasif bir içerik vardır. Firefox'ta karma içerik engelleme | Firefox Yardımı Firefox, güvenli sayfalardaki güvensiz veya karma içerikleri otomatik olarak engeller. Bunun ne anlama geldiğini ve sahip olduğunuz seçenekleri açıklıyoruz. support.mozilla.org
Karma içerikten dolayı. Sayfada HTTP bağlantı kullanarak yüklenen pasif bir içerik vardır. Firefox'ta karma içerik engelleme | Firefox Yardımı Firefox, güvenli sayfalardaki güvensiz veya karma içerikleri otomatik olarak engeller. Bunun ne anlama geldiğini ve sahip olduğunuz seçenekleri açıklıyoruz. support.mozilla.org