YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #11 Brave'nin reklam engelleyicisi de zaten gayet yeterli, benim için önemli olan cpu ve bellek kullanımının düşmesi. Zurnadürüm dedi: Bir birini gösteren spider-man'lar bu. Brave reklam filtresinde zaten uBlock var. Eklentini kursan da bir şeye etki etmez. Genişletmek için tıkla... Ama uBlock'un engellediği bazı reklamları engelleyemiyor. Örneğin Technopat'taki yan reklamlar.
Brave'nin reklam engelleyicisi de zaten gayet yeterli, benim için önemli olan cpu ve bellek kullanımının düşmesi. Zurnadürüm dedi: Bir birini gösteren spider-man'lar bu. Brave reklam filtresinde zaten uBlock var. Eklentini kursan da bir şeye etki etmez. Genişletmek için tıkla... Ama uBlock'un engellediği bazı reklamları engelleyemiyor. Örneğin Technopat'taki yan reklamlar.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #12 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ama uBlock'un engellediği bazı reklamları engelleyemiyor. Örneğin Technopat'taki yan reklamlar. Genişletmek için tıkla... Onlar siteye gömülü reklamlar da ondan. Bu yüzden uBlock da engelleyemez. uBlock kullanıyorum, ama engelleyemiyor. Tarayıcıdan arkada elle engelleme mümkündü, ama ben hatırlayamadım şimdi.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ama uBlock'un engellediği bazı reklamları engelleyemiyor. Örneğin Technopat'taki yan reklamlar. Genişletmek için tıkla... Onlar siteye gömülü reklamlar da ondan. Bu yüzden uBlock da engelleyemez. uBlock kullanıyorum, ama engelleyemiyor. Tarayıcıdan arkada elle engelleme mümkündü, ama ben hatırlayamadım şimdi.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #13 Affansen dedi: Brave şu ana kadar reklamların hepsini engelledi muhtemelen. Hiç reklama denk geldiğimi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki izleyicileri engelliyor mu uBlock Origin ? Zurnadürüm dedi: Onlar siteye gömülü reklamlar da ondan. Bu yüzden uBlock da engelleyemez. Eki Görüntüle 893595 uBlock kullanıyorum, ama engelleyemiyor. Tarayıcıdan arkada elle engelleme mümkündü, ama ben hatırlayamadım şimdi. Genişletmek için tıkla... Bende uBlock kullanınca o reklamlar engelleniyor. Bu arada tor mu kullanıyorsunuz ?
Affansen dedi: Brave şu ana kadar reklamların hepsini engelledi muhtemelen. Hiç reklama denk geldiğimi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki izleyicileri engelliyor mu uBlock Origin ? Zurnadürüm dedi: Onlar siteye gömülü reklamlar da ondan. Bu yüzden uBlock da engelleyemez. Eki Görüntüle 893595 uBlock kullanıyorum, ama engelleyemiyor. Tarayıcıdan arkada elle engelleme mümkündü, ama ben hatırlayamadım şimdi. Genişletmek için tıkla... Bende uBlock kullanınca o reklamlar engelleniyor. Bu arada tor mu kullanıyorsunuz ?
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #14 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Microoft Edge sevdiğim bir tarayıcı fakat sistemim düşük olduğu içim açılma süresi 5-20 saniye arası sürüyor. O yüzden kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz Chromium kullanın,zaten Brave ,Opera, Chrome, Edge, ve bir çok tarayıcı Chromium tabanlıdır.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Microoft Edge sevdiğim bir tarayıcı fakat sistemim düşük olduğu içim açılma süresi 5-20 saniye arası sürüyor. O yüzden kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz Chromium kullanın,zaten Brave ,Opera, Chrome, Edge, ve bir çok tarayıcı Chromium tabanlıdır.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #15 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Peki izleyicileri engelliyor mu uBlock Origin ? Genişletmek için tıkla... Privacy badger eklentisi işe yarıyor onun için. YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Bende uBlock kullanınca o reklamlar engelleniyor. Bu arada tor mu kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Mozilla Firefox kullanıyorum.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Peki izleyicileri engelliyor mu uBlock Origin ? Genişletmek için tıkla... Privacy badger eklentisi işe yarıyor onun için. YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Bende uBlock kullanınca o reklamlar engelleniyor. Bu arada tor mu kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Mozilla Firefox kullanıyorum.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #16 Şefik Mert dedi: İsterseniz Chromium kullanın,zaten Brave ,Opera, Chrome, Edge, ve bir çok tarayıcı Chromium tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Yok Chromium bana kötü geliyor. Ayrıca diğer tarayıcılarda bulunan birçok ek özellik de yok Chromium'da
Şefik Mert dedi: İsterseniz Chromium kullanın,zaten Brave ,Opera, Chrome, Edge, ve bir çok tarayıcı Chromium tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Yok Chromium bana kötü geliyor. Ayrıca diğer tarayıcılarda bulunan birçok ek özellik de yok Chromium'da
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Şubat 2021 #17 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Peki izleyicileri engelliyor mu uBlock Origin ? Bende uBlock kullanınca o reklamlar engelleniyor. Bu arada tor mu kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Eğer Brave uBlock altyapısı kullanıyorsa koruyordur. Ek olarak, tor kullanmıyorum.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Peki izleyicileri engelliyor mu uBlock Origin ? Bende uBlock kullanınca o reklamlar engelleniyor. Bu arada tor mu kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Eğer Brave uBlock altyapısı kullanıyorsa koruyordur. Ek olarak, tor kullanmıyorum.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #18 Zurnadürüm dedi: Privacy badger eklentisi işe yarıyor onun için. Hayır. Mozilla Firefox kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Privacy Badger peki ağırlaştırır mı sistemi ? Bide o sekmelerdeki tema çok hoşuma gitti, adı ne acaba ?
Zurnadürüm dedi: Privacy badger eklentisi işe yarıyor onun için. Hayır. Mozilla Firefox kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Privacy Badger peki ağırlaştırır mı sistemi ? Bide o sekmelerdeki tema çok hoşuma gitti, adı ne acaba ?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #19 Affansen dedi: Bilmiyorum. Eğer Brave uBlock altyapısı kullanıyorsa koruyordur. Genişletmek için tıkla... brave://adblock kısmından reklam engelleme kurallarını yönetmek mümkün. YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Privacy Badger peki ağırlaştırır mı sistemi ? Genişletmek için tıkla... Hayır, ağırlaştırmıyor. Fakat çok az sayıda sitelerde bozulma yapıyor.
Affansen dedi: Bilmiyorum. Eğer Brave uBlock altyapısı kullanıyorsa koruyordur. Genişletmek için tıkla... brave://adblock kısmından reklam engelleme kurallarını yönetmek mümkün. YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Privacy Badger peki ağırlaştırır mı sistemi ? Genişletmek için tıkla... Hayır, ağırlaştırmıyor. Fakat çok az sayıda sitelerde bozulma yapıyor.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #20 Affansen dedi: Bilmiyorum. Eğer Brave uBlock altyapısı kullanıyorsa koruyordur. Ek olarak, tor kullanmıyorum. Eki Görüntüle 893602 Genişletmek için tıkla... Tor sorusunu Weaponised Penguins'e sormuştum. Zurnadürüm dedi: brave://adblock kısmından reklam engelleme kurallarını yönetmek mümkün. Hayır, ağırlaştırmıyor. Fakat çok az sayıda sitelerde bozulma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Oradaki uBlock yazan filtre açık zaten, fakat bazı reklamları engelleyemiyor dediğim gibi.
Affansen dedi: Bilmiyorum. Eğer Brave uBlock altyapısı kullanıyorsa koruyordur. Ek olarak, tor kullanmıyorum. Eki Görüntüle 893602 Genişletmek için tıkla... Tor sorusunu Weaponised Penguins'e sormuştum. Zurnadürüm dedi: brave://adblock kısmından reklam engelleme kurallarını yönetmek mümkün. Hayır, ağırlaştırmıyor. Fakat çok az sayıda sitelerde bozulma yapıyor. Genişletmek için tıkla... Oradaki uBlock yazan filtre açık zaten, fakat bazı reklamları engelleyemiyor dediğim gibi.