Brave vs Firefox

JustDaimon

Kilopat
Yer
Türkiye
Brave mi Firefox mu? Çok kararsız kaldım, şu an Chrome kullanıyorum fakat manifest V3 geliyor. Chrome'da kalmak istemiyorum, benim için stabillik, hız ve güvenlik önemlidir. Mobilde de kullanacağım senkron bir şekilde sizce hangisi?

Son düzenleme:
Brave mi Firefox mu? Çok kararsız kaldım, şu an Chrome kullanıyorum fakat manifest V3 geliyor. Chrome'da kalmak istemiyorum, benim için stabillik, hız ve güvenlik önemlidir. Mobilde de kullanacağım senkron bir şekilde sizce hangisi?
Brave'in AdBlock'u kolay kolay etkilenmez V3'ten. İkisinde de mobil ile senkron kullanabilirsiniz. İkiside hızlı ve güvenli. Firefox'un öne çıkan noktası çok güzel temalara sahip olması ve eklentilerin genelde daha iyi çalışması. Bence ikisini de kurup bir deneyin bir süre. Ama ben Firefox derim.

Reklam engelleyici için diyorsanız yakın zamanda ublock originin manifest V3 sürümü de çıktı. Ben mobilde Vivaldi kullanıyorum. Mobilde el ile filtre de ekleyebiliyorsunuz. Tablette masaüstü sürüm kullandığım için en başarılı olarak onu görüyorum. Telefonda da Vivaldi kullanıyorum. Onda da sekmeleri gösterdiği için kullanıyorum. Masaüstünde Vivaldi'yi çok az denedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı