Brave vs Google Chrome

WindowsPlus

Nanopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Artık bu konuyu konuşma vakti geldi. Uzun zaman önce Google Chrome'da bir takım yaşadığım problemlerden dolayı Brave'e geçmiştim. Brave o zamanlar bana daha kaliteli geliyordu ama fikrim yavaş yavaş değişiyor. Artık Chrome'da hız konusunda bir takım gelişmeler görebiliyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hız bakımından Chrome'a geçmeyi düşünüyorum ancak Brave'de olup Chrome'da olmayan, Chrome'da olup Brave'de olmayan özellikler mevcut.

Mesela Brave'in kendisinde öğeyi engelleme özelliği bulunurken Chrome'da bulunmuyor. Hatta Brave'de bir bağlantıyı bölünmüş görünümde açabilirken Chrome'da bu mevcut değil.
Chrome açısından bakacak olursak mesela Chrome'da DevTools üzerinden geliştiriciler için HTML, CSS ve JS kodlarını analiz eden yapay zeka aracı mevcut.

Brave, Chrome'da işe yarayan/yaramayan birçok özelliği tarayıcıda bulundurmak istememiştir. Bu da bazı amaçlar için Chrome tarayıcısını tercih edebileceğimiz anlamına geliyor.

Sizce hangi tarayıcı tercih edilmeli? Hâlâ Brave'den yana mısınız?

Chromium kullanacak olsam Brave'i tercih ederim.
Neden Brave'i tercih ederdiniz? Bunu merak ediyorum doğrusu. Ben de Brave'i tercih ediyordum ama yavaştan Chrome'a doğru kaymam gerektiğini düşünüyorum.

Neden Brave'i tercih ederdiniz? Bunu merak ediyorum doğrusu. Ben de Brave'i tercih ediyordum ama yavaştan Chrome'a doğru kaymam gerektiğini düşünüyorum.
Gizlilik ve mahremiyet açısından daha iyi olduğu için. Default olarak gelen bazı özelliklerini ben de gereksiz buluyorum ama kapatması iki tıklık iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…