Brave vs Opera GX vs Firefox

686837

Centipat
Gönlüme Brave daha yakın ve herkes de öyle diyor ama sizden yorum almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera GX oyuncular için, Brave anatomi sevenler icin, Firefox ise eklenti sevenler icin birebir.

Maalesef Brave. Firefox pek iyi durumda değil ben artık sevmiyorum. O ortadakini zaten tarayıcı saymak istemiyorum. Aralarında Brave. Hem Brave yeni güncellemeden etkilenmeyecek tek Chromium tabanlı tarayıcı.
Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz. Ortadakini neden tarayıcı olarak saymadığınızı merak ettim. Ve bu yeni güncelleme nedir?

Brave çok güzel geliyor bana ama düzenimiz var hocam. Edge’i bazı özellikleri nedeniyle kullanıyorum.

Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz. Ortadakini neden tarayıcı olarak saymadığınızı merak ettim. Ve bu yeni güncelleme nedir?

Bir amacı yok, oyuncular için zart zurt, RAM kullanımı işlemci kullanımı görüyosun sınırlıyosun zart zurt 8 ay boyunca 4 GB RAM'lı bilgisayarda kullandım ama 1 kere bile RAM kısmından sorun yaşamadığım için o panele merak dışı girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…