Brave vs Opera GX vs Firefox

Hepsinin daha çok yolu var, ben o yüzden şimdilik Chrome'dan yana oyumu kullanıyorum.

Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz. Ortadakini neden tarayıcı olarak saymadığınızı merak ettim. Ve bu yeni güncelleme nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni güncelleme.

Ortadaki tamam güzel aslında da doğrusu tarayıcı dediğin biraz yalın olmalı. Bir de biraz yavaş. Aslında nötr bir seçenek ama diğerleri direkt pozitif-artısı olan seçenekler.

Brave gayet iyi bir tarayıcı. Eklenti desteği olarak da Chrome'da ne ekliyorsanız Brave'de de ekleyebilir ve kullanabilirsiniz.

Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz. Ortadakini neden tarayıcı olarak saymadığınızı merak ettim. Ve bu yeni güncelleme nedir?

PWA(Progressive Web App) desteklememesi, özgür yazılım olmayışı, varsayılan olarak kullanıcıdan bir sürü veri toplama izinlerinin açık olarak gelmesi gibi eksileri var. Kişiselleştirme özellikleri artısı olabilir.

Kullanacağın tarayıcı birazda bilgisayar özelliklerin alakalı olmalı.
Mesela eski bir bilgisayarım olsaydı kesinlikle Chrome kullanmazdım. Firefox 1 numaram olurdu. Akabinde Brave, Edge gibi tarayıcılar olurdu. Fakat bilgisayarım orta segment bir bilgisayar ve Chrome'un ram kullanımını karşılıyor. Bu yüzden Chrome'dan devam ediyorum. Güncellemeye gelince;
Güncelleme bildiğim kadarıyla şu; Web siteleri API ile tarayıcı geçmişini görebilecek gibi şeyler. Yani veri paylaşımı gibi. Verileri halihazırda zaten kullanıyorlar. Bir kaç arama yap kulaklıkla ilgili karşına 1-2 saat sonra kulaklık reklamı çıkacaktır.
Bu yıllardır böyle. Eğer bir şey bedavaysa ürün sizsiniz.
O yüzden Chrome'a devam diyorum.
Yanıldığım kısım varsa düzeltin lütfen. Hatalarımız olabilir. Gerekirse tarayıcı değiştiririz.

Maalesef Brave. Firefox pek iyi durumda değil ben artık sevmiyorum. O ortadakini zaten tarayıcı saymak istemiyorum. Aralarında Brave. Hem Brave yeni güncellemeden etkilenmeyecek tek Chromium tabanlı tarayıcı.

Hangi güncellemeden kötü bir güncelleme geliyormuki böyle dediniz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…