UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 12 Ocak 2024 #1 Amacım Brave üzerinde yeni sekme açtığımda arama motorunun sayfasına yönlendirmesi. Örneğin Chrome'da yeni bir sekme açtığınız zaman Google'ın sayfası geliyor. Önceden Brave'de böyle bir özellik görmüştüm ancak hiç ellememiştim.
Amacım Brave üzerinde yeni sekme açtığımda arama motorunun sayfasına yönlendirmesi. Örneğin Chrome'da yeni bir sekme açtığınız zaman Google'ın sayfası geliyor. Önceden Brave'de böyle bir özellik görmüştüm ancak hiç ellememiştim.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #2 Google'ın sayfası gelmiyor ki, bildiğin new-page sayfası bu.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 12 Ocak 2024 #3 emirtanrıverdi dedi: Eki Görüntüle 2082444 Google'ın sayfası gelmiyor ki, bildiğin New-page sayfası bu. Genişletmek için tıkla... Amacım o zaten. Google sayfası derken basitleştirdim.
emirtanrıverdi dedi: Eki Görüntüle 2082444 Google'ın sayfası gelmiyor ki, bildiğin New-page sayfası bu. Genişletmek için tıkla... Amacım o zaten. Google sayfası derken basitleştirdim.