Y YusYuss Picopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün okulda deneme oldum. Deneme sonuçlarına bakmak için siteden siteye girmeye başladım. Bir siteye girdim bilgileri girerken birden CMD açılıp kapanmaya, CMD'de installing vs. filan çıktı. Virüs mü yedim?
Merhaba arkadaşlar. Bugün okulda deneme oldum. Deneme sonuçlarına bakmak için siteden siteye girmeye başladım. Bir siteye girdim bilgileri girerken birden CMD açılıp kapanmaya, CMD'de installing vs. filan çıktı. Virüs mü yedim?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 17 Ekim 2023 #2 CMD görünümlü internet sayfası olabilir mi? Yani reklam?
Y YusYuss Picopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #3 Dessa dedi: CMD görünümlü internet sayfası olabilir mi? Yani reklam? Genişletmek için tıkla... Hayır, siteye girdim ve CMD uygulaması başladı. Zaten bundan sonra imleç dönmeye yani arka planda bir şey başlamaya başladı sanki.
Dessa dedi: CMD görünümlü internet sayfası olabilir mi? Yani reklam? Genişletmek için tıkla... Hayır, siteye girdim ve CMD uygulaması başladı. Zaten bundan sonra imleç dönmeye yani arka planda bir şey başlamaya başladı sanki.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 17 Ekim 2023 #4 YusYuss dedi: Hayır, siteye girdim ve CMD uygulaması başladı. Zaten bundan sonra imleç dönmeye yani arka planda bir şey başlamaya başladı sanki. Genişletmek için tıkla... Antivirüs ile derin bir tarama yaptırın.
YusYuss dedi: Hayır, siteye girdim ve CMD uygulaması başladı. Zaten bundan sonra imleç dönmeye yani arka planda bir şey başlamaya başladı sanki. Genişletmek için tıkla... Antivirüs ile derin bir tarama yaptırın.
Y YusYuss Picopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #5 Dessa dedi: Antivirüs ile derin bir tarama yaptırın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 17 Ekim 2023 #6 YusYuss dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hatta format atın kesin temiz yöntemdir.