Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Brave'de video izlerken DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası
Windows 11 kullanıyorum. Brave tarayıcısında video izlerken bu mavi ekran hatasını alıyorum. Daha önceden ekran kartı driverını DDU ile kaldırıp tekrardan yükledim fakat bir işe yaramadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump dosyaları
Creative cihazınızın USB ses sürücüleri ile alakalı bir problem.
2017'den kalma görünüyor sürücü.
Rich (BB code):
Image path: \SystemRoot\system32\drivers\ksUSBa64.sys
Image name: ksUSBa64.sys
Browse all global symbols functions data
Timestamp: Fri Jun 9 13:26:43 2017 (593A77E3)
Cihazın sürücüsünü güncelleyin.
Hiçbir yerde güncel sürücü bulamazsanız aygıt yöneticisini açın, cihazınızı bulun ve donanım kimliğinde yazan tüm kimlikleri kopyalayıp yapıştırın buraya.
Rich (BB code):
Cihazın sürücülerini güncelleyin.
Hiçbir yerde güncel sürücü bulamazsanız donanım kimliğininde yazan tüm kimlikleri kopyalayıp yapıştırın buraya.
2017'den kalma görünüyor sürücü.
Rich (BB code):
Cihazın sürücüsünü güncelleyin.
Hiçbir yerde güncel sürücü bulamazsanız aygıt yöneticisini açın, cihazınızı bulun ve donanım kimliğinde yazan tüm kimlikleri kopyalayıp yapıştırın buraya.
Teşekkür ederim. Cihazın 2018 tarihli bir sürücüsünü buldum fakat sürücüyü kurmama rağmen aygıt yöneticisinde sürücü tarihinde hala 2017 yazıyor. Bir de siz bakabilir misiniz rica etsem?
USB\VID_041E&PID_3245&REV_1014&MI_00
USB\VID_041E&PID_3245&MI_00