Brave tarayıcısı ile ilgili açılan bazı konulara denk geldim ve tarayıcı hoşuma gitti. Fakat birkaç sorum var:
1- Sistemi zorlar mı?
2- Tarayıcıya kayıtlı şifrelerimi daha hızlı geçirmemin bir yolu var mı?
3- BAT sistemi için üye olduğumuz uphold bir yaş sınırına sahip mi?
Hocam bende bir soru sormak istiyorum. Bende Opera GX kullanıyorum. Opera'nın ara yüzünü çok beğendim. Opera GX paneli yani. Yandan açılan Whatsapp falan. Bunlar Brave tarayıcısında var mı?
Brave tarayıcısı ile ilgili açılan bazı konulara denk geldim ve tarayıcı hoşuma gitti. Fakat birkaç sorum var:
1- Sistemi zorlar mı?
2- Tarayıcıya kayıtlı şifrelerimi daha hızlı geçirmemin bir yolu var mı?
3- BAT sistemi için üye olduğumuz uphold bir yaş sınırına sahip mi?
Hocam bende bir soru sormak istiyorum. Bende Opera GX kullanıyorum. Opera'nın ara yüzünü çok beğendim. Opera GX paneli yani. Yandan açılan Whatsapp falan. Bunlar Brave tarayıcısında var mı?
Hocam yani 15 yaşındayım bu sistem için herhangi bir sıkıntı oluşturmaz değil mi ve bir arkadaş başka bir konuda nüfus cüzdanı istediklerini belirtmiş güvenebilir miyiz?
Brave güzel ama benim için olmazsa olmaz olan sayfayı çevirme eklentisi berbat. Sırf bu yüzden hâlâ chrome kullanıyorum. Onun dışında gayet hızlı ve hafif bir arama motoru.
Eski sistem kullanıyorum 6-7 sekme açıyorum hiç sorun olmuyor. Şifreleri Chrome'dan aktarabiliyorsunuz. Uphold hesabı için yaş sınırı yok ama minimum 25 BAT kazanmanız gerek. Ayda 0,5 BAT geliyor bana.
Hocam yani 15 yaşındayım bu sistem için herhangi bir sıkıntı oluşturmaz değil mi ve bir arkadaş başka bir konuda nüfus cüzdanı istediklerini belirtmiş güvenebilir miyiz?