- Makaleler
- 18
Daha fazla
Ücretsiz versiyonda Meta LLama 2 kullanılırken ücretli versiyonun adı Leo 15 dolar olacak.
Şu an Brave arama çubuğuna bir şey yazdığımda arama önerilerinin en altında "Leo'ya sorun" diye bir öneri daha çıkıyor. Ona tıklayınca Brave'in sağ kenarında tıpkı Bing gibi bir panel açılıyor. Chate oradan devam edebiliyorsunuz.
Sanırım henüz Türkçe konuşamıyor. Konuşmasını istedim, konuşurum demesine rağmen konuşmadı. Fakat ilk çıkan açıklama Türkçe olarak yazıyor.
İşlevi ne kadar diye bir test edeyim dedim, kimyasal tepkimeyi anladı fakat yapamadı veya mantıklı bulamadı.
Ücretli versiyonunu aşağıdaki şekilde satın alabiliyorsunuz.
Kaynak: Brave Responds To Bing and ChatGPT With a New 'Anonymous and Secure' AI Chatbot - Slashdot |
yusufipek.me
Şu an Brave arama çubuğuna bir şey yazdığımda arama önerilerinin en altında "Leo'ya sorun" diye bir öneri daha çıkıyor. Ona tıklayınca Brave'in sağ kenarında tıpkı Bing gibi bir panel açılıyor. Chate oradan devam edebiliyorsunuz.
Sanırım henüz Türkçe konuşamıyor. Konuşmasını istedim, konuşurum demesine rağmen konuşmadı. Fakat ilk çıkan açıklama Türkçe olarak yazıyor.
İşlevi ne kadar diye bir test edeyim dedim, kimyasal tepkimeyi anladı fakat yapamadı veya mantıklı bulamadı.
Ücretli versiyonunu aşağıdaki şekilde satın alabiliyorsunuz.
Kaynak: Brave Responds To Bing and ChatGPT With a New 'Anonymous and Secure' AI Chatbot - Slashdot |

🤑 AB'de Instagram Ücretli Olacak! - Hafta 44/2023
Herkese selamlar dostlar Kasım ayının ilk bültenine hoş geldiniz! Bugün 5 Kasım 2023. Bültende bu hafta Mozilla'nın analizlerine göre Firefox 2023 yılında hızlanıyor, Meta ürünleri takip edilmek istemediğiniz takdirde ücretli oluyor, Brave'e yapay zeka geliyor ve Google Web Environment...

Son düzenleme: