Brave'in Chrome'dan farkları neler?

ibocerrah

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayaküstünde soru gibi. Brave'e geçesim geldi nedense ama Chrome'a fazlasıyla alışığım. Brave ile Chrome arasında Chrome'nun daha iyi olduğu farklar neler?
Ve ana sorumda şu, Brave de Chrome gibi yer işareti var mıydı? Şu yıldız ekleyip yer işaretlerine eklediğimiz. Dosya gibi. Brave de o tarz bir şey var mı? Varsa da diyelim geçtim, hesabımı açtım, Chrome da olan yer işaretleri otomatik hesapla geçiyor mu Brave'e? Biliyorum saçma sorular ama Brave indirmeye üşeniyorum. Daha doğrusu internetim çok fazla yavaş bu aralar(çok fazla). Yardımcı olursunuz diye düşündüm.

2.5 senedir Brave kullanıyorum. Reklamsız ve Chrome'a göre daha hızlı, daha az RAM tüketiyor ve bence tasarımı daha şık.

2.5 senedir Brave kullanıyorum. Reklamsız ve Chrome'a göre daha hızlı, daha az RAM tüketiyor ve bence tasarımı daha şık.

Yani yer işaretleri vs. yok mu? Şu yer işaretleri olsa direk geçicemde sanırım yer işaretleri gibi bir şey yok.

Yani yer işaretleri vs. yok mu? Şu yer işaretleri olsa direk geçicemde sanırım yer işaretleri gibi bir şey yok.
Var tabii ki hocam olmaz olur mu. Başlangıçta'da aktarabiliyorsunuz chrome'dan verileri.

Var tabii ki hocam olmaz olur mu? Başlangıçta'da aktarabiliyorsunuz Chrome'dan verileri.

Brave'e geçtiğim için Technopat bildirimi gelmemiş. Brave geçeli bayağı bayağı oldu ve geçtiğimde neden daha önceden geçmedim diye düşündüm. Her şey var abi. Ziyadeside var. En svediğim şeyi ise her şeyi destekliyor. Edge'den geldiysen Edge gibi de hissttiriyor. Ki zaten Brave'i çok sevmemin ilk nedeni de bu yıldız yer yöneticisi şeyi.

Gizlilik odaklı, entegre reklam engelleyicili bir tarayıcı. Kullanan pek çok kişi daha hızlı diyor ama testler ve kendi deneyimimden pek doğru diyemem. Eğer çok kötü PC'in yoksa Chrome da kal derim çünkü bir iki eklenti ile Chrome'u da Brave seviyesine çekebiliyorsun ve Brave bir noktada özellikleri ile çok bloatware kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…