Bravo 15 mi, TUF Gaming F15 mi?

Bütçe
11k
Hep klasik forumlarda rahatsız olduğum konular üst üste gelmeye başladı Rahatsızlık derken, konuşulmasının sebebini anlayabiliyorum: f/p kaygısı ve almışken sorunsuz bir cihaz alma sonradan sorun yaşamama isteği. Burada şunu açıkça söylemem lazım, hangi marka olursa olsun, ağır yük altında laptoplar ISINIR, bu bir sorun değildir. Üreticiler de bunu bildiğinden ürünün max dayanabileceği sıcaklığı belirtirler. Atıyorum boşta 60 derece bu normal mi, oyunda 90 derece bu normal mi vb. sorular cihaza göre ve işlem yüküne göre GENELLİKLE NORMALDİR. Eğer biri laptop ağır yük altında bile buz gibi diyorsa zaten o pazarlamacıdır oradan uzaklaşın hemen bence Ha piyasadaki diğer ürünlere göre daha serindir, o zaman da fan sesini bir sorun. Msi sevenler Asus'u kötüler, Lenovo sevenler Acer kötüler, x firmadan 2 ay önce alıp y firmayı keşke alsaydım diyen x'i kötüler (bu tür baya yaygın), oradan pusuda yatan Monster-Gamegaraj-Casper tayfa birden çullanır ve bu böyle sürer gider... Diyeceğim o ki, eğer almayı düşündüğünüz cihazın markası global çapta tanındık ve GLOBAL web sitelerinde genellikle iyi yorumlar alan bir ürünse, ihtiyacınızı karşılıyor ve bütçenizi de aşmıyorsa gereksiz bütçenizi yükseltip yeni ürünleri de kıyaslamaya başlayarak kendinizi bir girdaba sokmadan ilk belirlediğiniz hedeflere sadık kalın, bu artık klişeleşmiş "tavsiye" yapan arkadaşları takmayın vakit kaybıdır. Bunu bu arada genel foruma yönelik söylüyorum, bu başlıktaki kimseyi kast etmiyorum. Ben şahsen her elektronik alımımda bu prensibi izlerim: Alma amacım ne, bütçem ne, baktığım ürün ne derece ihtiyacımı karşılıyor ve globalde gözle görülür olumsuz yorum var mı? Atıyorum sırf M1 çip çok güçlü diye iPad alırken Pro model almam, çünkü bir alt model de işimi fazlasıyla görürken neden 2500 TL fazla vereyim? Böyle bir yaklaşım bence tüm alım sürecinde olan dostlarıma faydalı olacaktır ve ekonomik durum vb. etkenlerin bizi karar aşamasında ne derece zora soktuğunun farkındayım, bu yüzden alım sürecinde kimsenin artık gereksiz vakit kaybetmesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…