YUSUFKANKA505 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Brawhalla ayarlarına nereden girebilirim çözünürlüğü 1920x1080 yapmak istiyorum fakat şu an sanırım 1440x900'e ayarlanmış durumda.
Brawhalla ayarlarına nereden girebilirim çözünürlüğü 1920x1080 yapmak istiyorum fakat şu an sanırım 1440x900'e ayarlanmış durumda.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 27 Nisan 2024 #2 Oyunun başlangıç menüsünün sağ üstünde İngiliz anahtarı olacak ona basınca ayarlar çıkması lazım. (Yanlışda olabilir uzun zamandır oyuna girmiyorum)
Oyunun başlangıç menüsünün sağ üstünde İngiliz anahtarı olacak ona basınca ayarlar çıkması lazım. (Yanlışda olabilir uzun zamandır oyuna girmiyorum)
YUSUFKANKA505 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 zEnlefy dedi: Oyunun başlangıç menüsünün sağ üstünde İngiliz anahtarı olacak ona basınca ayarlar çıkması lazım. (Yanlışda olabilir uzun zamandır oyuna girmiyorum) Genişletmek için tıkla... Maalesef bütün ayarlar yok ya da ben göremiyorum.
zEnlefy dedi: Oyunun başlangıç menüsünün sağ üstünde İngiliz anahtarı olacak ona basınca ayarlar çıkması lazım. (Yanlışda olabilir uzun zamandır oyuna girmiyorum) Genişletmek için tıkla... Maalesef bütün ayarlar yok ya da ben göremiyorum.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 27 Nisan 2024 #4 YUSUFKANKA505 dedi: Maalesef bütün ayarlar yok ya da ben göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Display modu değiştirerek deneyin. Mesela windowed fullscreen veya fullscreen bunlardan birisi olabilir
YUSUFKANKA505 dedi: Maalesef bütün ayarlar yok ya da ben göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Display modu değiştirerek deneyin. Mesela windowed fullscreen veya fullscreen bunlardan birisi olabilir
YUSUFKANKA505 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #5 zEnlefy dedi: Display modu değiştirerek deneyin. Mesela windowed fullscreen veya fullscreen bunlardan birisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef.
zEnlefy dedi: Display modu değiştirerek deneyin. Mesela windowed fullscreen veya fullscreen bunlardan birisi olabilir. Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef.