Vatangame 308TL daha ucuza yok diye biliyorum, almıştım sorunsuz teslim edildi.Brawl Pass Plus alacağım, ama Supercell'de pahalı. Ben de alternatif sitelerden almak istedim. Hem uygun hem güvenli siteler var mı? Yardım ederseniz mutlu olurum.
Dijipin , itemsatış gibi bir yer mi satıcılar mı var orada da öyleyse hesabı ekşi taş yiyebilir bazı durumlardaDijipine git onlar en az 90 TL ucuz satıyor.
Çözüm ise raporlayın.
Peki hocam ne kadar güvenilir, daha önce alışveriş yaptın mi271 TL en uygunu burada olması lazım bayadır takip ediyorum
![]()
Lotkeys - Cüzdan Kodu | Mobil Oyunlar | Dijital Hediye Kartları | Oyun Kodları ve Abonelik Hizmetleri
Lotkeys size PUBG Mobile, Valorant, Mobile Legends, Riot Games ve daha fazlası için güvenilir en ucuz fiyatları saÄlar. En ucuz LoL, iTunes, Razer Gold ve PUBG kodlarını Banka Ãdemesi, Kredi Kartı ve bir çok ödeme methoduyla satın alabilirsiniz.www.lotkeys.com
Eki Görüntüle 2232772
Evet, destekleride fena değil.Peki hocam ne kadar güvenilir, daha önce alışveriş yaptın mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.