Çözüldü Brawl Stars başka bir cihazdan hesaba girince "something with wrong" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KFCEatbox

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bir hesabım vardı fakat supercell ıd ile başka bir cihazdan girmek istediğimde "something with wrong" gibi bir hata verdi ve açık olan hesaba devretti. Hesabımı alamıyorum destekte zaten bot var ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Değişik bir şey yaşamışsınız hocam. Supercell'e de fazla hakimiyetim yok ama genelde mobil cihazlarda hesap değiştirirken önceki hesaptan kalan verilerin silinmesi işlemi yapılır. Üzerine ID yazması saçma olmuş.

Şu mail adresine yazabilirsiniz. (parents@supercell.com) Bu tarz sorunlarla ilgilenen asıl birim değil sanırım, buna rağmen denemekte yarar var, belki yönlendirme yaparlar.
Arkadaşlar bir hesabım vardı fakat supercell ıd ile başka bir cihazdan girmek istediğimde "something with wrong" gibi bir hata verdi ve açık olan hesaba devretti. Hesabımı alamıyorum destekte zaten bot var ne yapmalıyım?
"Something went wrong. Please try again later." uyarısını kastediyorsunuz sanırım.

Ayarlardan Brawl Stars'ın verilerini, önbelleğini vs. temizleyerek denediniz mi?

ID'nizi mi sildi?

Bu arada destekte bottan çıkıp normal bir şahısla konuşamıyor musunuz? Çoğunluk başta bot kullanıyor ama yönlendirmeyle yetkili şahsa geçiriyor diye biliyorum.

ID'nizi mi sildi?

Bu arada destekte bottan çıkıp normal bir şahısla konuşamıyor musunuz? Çoğunluk başta bot kullanıyor ama yönlendirmeyle yetkili şahsa geçiriyor diye biliyorum.
ID'nizi mi sildi?

Söyle,bu hatayı aldıktan sonra sil yükle yaptım ve supercell ıd yi hesaptan kaldırmıştı
ID'nizi mi sildi?

Hocam hata verdikten sonra silip yükledim ve giriş yapmak istediğimde yan hesaba bağlandığını gördüm asıl hesaptan benim iznim olmadan yan hesaba geçmiş des tek ise bot hesabınızı kurtaramadım diyor yetkiliye geçmiyor.As hesaba bağlıyken yan hesaba bağlandı

Değişik bir şey yaşamışsınız hocam. Supercell'e de fazla hakimiyetim yok ama genelde mobil cihazlarda hesap değiştirirken önceki hesaptan kalan verilerin silinmesi işlemi yapılır. Üzerine ID yazması saçma olmuş.

Şu mail adresine yazabilirsiniz. (parents@supercell.com) Bu tarz sorunlarla ilgilenen asıl birim değil sanırım, buna rağmen denemekte yarar var, belki yönlendirme yaparlar.

Çözüm

Teşekkürler hocam.Deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı