Brawl Stars BlueStacks'da açılmıyor

PaperOsprey2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD FX 8350 CPU NVDİA GTX 950 GPU 8 GB RAM MSİ 970 GAMİNG ANAKART 232 GB SSD 1 TB HDD
Arkadaşlar bugün Brawl Stars'ı açtım ben bilgisayardam oynuyorum ama oyun siyah ekranda kalıyor e 1 saniye sonra oyundan atıyor. Nasıl düzelir?
BlueStacks 5 kullanıyorum.

Arkadaşlar bugün Brawl Stars'ı açtım ben bilgisayardam oynuyorum ama oyun siyah ekranda kalıyor e 1 saniye sonra oyundan atıyor. Nasıl düzelir?
Bluestacks'in eski versiyonlarında açılıyordu ancak yenisini bilmiyorum. Gamelooptanda açılmıyor.
MSI + Bluestacks'in Emülatöründe çalışıyor olabilir.

BlueStacks'in eski versiyonlarında açılıyordu ancak yenisini bilmiyorum. GameLoop'tan da açılmıyor.
MSI + BlueStacks'in emülatöründe çalışıyor olabilir.

Ben zaten oynayabiliyordum. Bugün açılmadı. Hatta bilgisayar dondu ve bilgisayar da öyle durduk yere donacak bir bilgisayar değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka bende dün akşama kadar girebiliyordum bu sabah güncellemeden önce de oynadım bayağı ama sonra güncelleme geldikten sonra açılmadı oyun. Aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiysen bana da söyler misin?

Kanka bende dün akşama kadar girebiliyordum bu sabah güncellemeden önce de oynadım bayağı ama sonra güncelleme geldikten sonra açılmadı oyun. Aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiysen bana da söyler misin?

Çözemedim hala.

Bende de aynı sorun var. Güncellemeden önce giriş yapabiliyordum. Ld Player kullanıyorum. Güncellemeden sonra siyah ekranda kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı